Lehidalsz, ha megtudod milyen címet akarnak adni a The Office rebootnak

Lehidalsz, ha megtudod milyen címet akarnak adni a The Office rebootnak

Roppant kreatív módon akarják megkedveltetni ezt az új szériát a rajongókkal.

Nagy a felhajtás a The Office univerzumában készülő új sorozat körül, és egyre több részlet derül ki róla. Nem olyan rég például fény derült rá, hogy vajon az elődöt naggyá tévő Michael Scott (Steve Carell alakította) visszatérhet-e, most viszont egy újabb érdekességet is megoszthatunk veletek.

Az új széria egy olyan papírkereskedő céget mutat be, amely kénytelen egy komolyabb átalakuláson átesni, ha életben akar maradni, és végül a hagyományos újságra váltanak, hogy elkerüljék a teljes csődöt. Eddig mindenki csak úgy tartotta számon, hogy The Office reboot, azonban mivel vajmi kevés köze lesz az eredeti alkotáshoz, ezért egy új nevet is kellett találni hozzá. Az Amerikai Írószövetség oldala szerint Greg Daniels, és Michael Koman, a sorozat készítői a The Paper címet adták a projektnek. A bejegyzésben az is szerepel, hogy a folytatásos sorozat korábban „Daniels & Koman Untitled Project” néven futott, azonban ez a módosítás egyelőre még mindig nem nevezhető hivatalosnak, de könnyen elképzelhető, hogy nem bonyolítják túl a dolgokat.

Ezeket olvastad már?

A Danielsék által fejlesztett The Office amerikai változatát a Ricky Gervais és Stephen Merchant által készített brit sorozat ihlette. Az a sorozat a Dunder Mifflin Paper Company scrantoni fiókjának alkalmazottaira koncentrált. A koncepció szerint az új sorozatban ugyanaz a dokumentumfilmes stáb a The Office befejezése után egy másik munkahelyet keres magának, és egy középnyugati, nehéz helyzetben lévő újságra esett a választásuk.

Az NBCUniversal Entertainment elnöke, Lisa Katz is nagyon pozitívan nyilatkozott az új sorozatról, amikor hivatalosan bejelentették:

„Több mint tíz éve már, hogy az NBC-n adásba került a The Office utolsó epizódja, miközben az elismert vígjátéksorozat továbbra is egyre népszerűbb, emellett még mindig képes bevonzani a rajongók új generációját is. A Universal Televisionnel együttműködve, Greg Daniels és Michael Koman kreatív csapatának vezetésével ez az új széria, amely a Dunder Mifflin univerzumában játszódik, új karaktereket mutat be egy friss környezetben, amely megérett a komikus történetmesélésre: egy napilap mindennapi életebe nyerhetünk betekintést.”

Kövess Minket!



Gamer szótár