Végre nálunk is elérhető az Oscar-díjas Gozdilla-film

Végre nálunk is elérhető az Oscar-díjas Gozdilla-film

Brutálisan néz ki, ahogyan Godzilla szétzúzza Japánt.

Tapasztalataim szerint az emberek vagy odavannak a Godzilla-filmekért, vagy kimondottan nem kedvelik azokat. Az új részekkel kapcsolatban pedig sokan úgy vélekednek – szerintem jogosan –, hogy csak egy újabb réteg bőr lehúzása a franchise-ról a még több profit bezsebelése érdekében. Ezért is volt a többség számára felüdülés a 2023-as Godzilla Minus One, ami nem kapcsolódik Hollywood mostani szörnyfilm sorozatához, hanem egy különálló történet mesél el. Még tavaly számoltunk be arról, hogy mivel Amerikában nem mutatták be a filmet, körülbelül lehetetlen vállalkozás megtekinteni azt. Az érdeklődők számtalan módon próbálkoztak, hogy láthassák a pusztító filmet, azonban többnyire mindhiába – legalábbis ideáig. Örömhír, hogy mostantól hazánkban is megtekinthető, ráadásul szinkronizáltan.

A Godzilla Minus One a kritikusok által olyannyira elismert, hogy a 2024-es Oscar-díjátadón kiérdemelte a legjobb vizuális effektekért járó szobrot, és IMDb-n is 7,9-es értékelést tudhat a magáénak a nézők értékelése alapján. A film a második világháború utáni Japánban játszódik, ahol Godzilla és a lakosok élet-halál harcot vívnak. Ebbe nyújt kis betekintést az alábbi előzetes.

A 2 óra 5 perces film minden előzetes bejelentés nélkül vált elérhetővé 2024. június 1-én a Netflixen, ahol tökéletes minőségben megtekintheti minden érdeklődő. A mélyebb történet helyett itt inkább a látványvilág, és az atmoszféra megteremtése kapott nagyobb szerepet, de ez valószínűleg senkinek nem okoz meglepetést.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN