Visszatér Anakin az Ahsokában? Christensen válasza megőrjíti a rajongókat!

Visszatér Anakin az Ahsokában? Christensen válasza megőrjíti a rajongókat!

Nem lesz egyszerű kivárni az Ahsoka második szezonját.

Nagy meglepetést okozott Hayden Christensen azzal, hogy feltűnt az Ahsoka első szezonjában, és újra magára öltötte Anakin Skywalker szerepét. Miután a második szezon is zöld utat kapott, a rajongókat már az foglalkoztatja, hogy vajon visszatérhet-e a színész a folytatásban. Az Entertainment Weekly nem is volt rest, neki szegezték a kérdést, de persze Christensen rutinból megoldotta a feladatot és a lehető legsejtelmesebb válasszal rukkolt elő.

Ezeket olvastad már?

Megosztotta az interjú során, hogy Anakin végülis nem hagyja el Ahsokát, ezzel pedig rögtön felrobbantotta a netet, és elindultak a találgatások, hogy ez mit is takarhat pontosan. Megjelenik-e a képernyőn vagy csak utalásokat tesznek rá? A színész és a rajongók lelkesedését figyelembe véve nehéz elhinni, hogy a végleg eltűnik a karaktere a franchise-ból, ezért egyelőre rejtély, hogy milyen módon folytatják majd a történetét.

„Nézze, hogy látjuk-e még Anakint, vagy sem, nem tudom. De ahogy azt a sorozat utolsó felvételei is bizonyítják, lélekben vele van, és továbbra is megmarad közöttük ez a kapcsolat.”

Tekintettel arra, hogy Ahsoka idővonala egybeesik a The Mandalorian eseményeivel, amely évekkel Darth Vader halála után játszódik, szinte senki nem számított Ahsoka egykori jedi mesterének megjelenésére, de a visszaemlékezések, és a „Világok közötti világ” misztikus jellege lehetővé tette Christensen felbukkanását. Eközben az Ahsokát alakító Rosario Dawson mindenképp örülne, ha valamilyen módon folytatódna a kapcsolatuk.

Már csak azért is, mert a két színész remekül érezte magát a forgatások alatt, elmondásuk szerint roppant jól szórakoztak, és élvezték minden percét.

Kövess Minket!



Gamer szótár