Soha nem volt még olyan olcsó a Rise of the Ronin, mint most

Soha nem volt még olyan olcsó a Rise of the Ronin, mint most

Éppen csak, hogy 20 ezer fölött van még a játék, ennyiért már bőven megérheti.

Habár nem volt akkora durranás a tavaszi Rise of the Ronin, mint azt sokan vártuk volna, a PlayStation aktuális kínálatának egy érdekes darabja. Sokan már a Ghost of Tsushima 2-t látták benne, ám ezeknek az elvárásoknak nem tudott megfelelni a játék. Többen kritizálták a programot elmaradott látványáért és a harcrendszer is sűrűn okozott fejfájást, remek történetével, izgalmas és tennivalókkal sűrűn megpakolt open-world felépítésével azért sok játékost megnyert magának. 

Akkora siker viszont nem lett a program, hogy hónapokig tartsa az árát, így már most olcsóbban szerezhetjük meg a játékot. Sőt, a PlayStation legfrissebb akcióinak hála, a Rise of the Ronin soha nem volt olyan olcsó, mint most, persze csak az eredeti árához viszonyítva. Még most, akcióval együtt sem esett be a játék 20 000 forint alá, de most június 13-ig 22 492 forintért szerezhető meg a játék a PS Store-ban.

Nem csak a Ronint tudjuk most olcsóbban megszerezni. Érdemes szétnézni a Store-ban, olyan játékok olcsóbbak a napokban, mint a Final Fantasy VII Rebirth, a The Last of Us Part II Remastered vagy a God of War: Ragnarök.

Kövess Minket!



Gamer szótár