Cillian Murphyvel a fedélzeten hamarosan forog a Netflixes Peaky Blinders film

Cillian Murphyvel a fedélzeten hamarosan forog a Netflixes Peaky Blinders film

Hivatalosan is megerősítette a színész, hogy újra eljátssza a közkedvelt karakterét, de egy másik fontos dolgot is megemlített.

Azt már szerencsére eddig is tudtuk, hogy zöld utat kapott a Birmingham bandája (Peaky Blinders) sorozatot folytató – esetleg végleg lezáró – film, sokkal többet viszont nem árultak el róla. Most viszont kiderült, hogy a Netflix égisze alatt zajlanak a munkálatok és Cillian Murphy is visszatér Thomas Shelbyként.

Ezeket olvastad már?

A streaming óriás a közösségi médiában jelentette be a nagy hírt, megosztva egy képet a film forgatókönyvéről és néhány nevet a hozzácsatoltak. A film sztoriját Steven Knight (Peaky Blinders, Eastern Promises) írja, a rendezői széket pedig Tom Harper (Peaky Blinders, Wild Rose) foglalhatja el. Murphy is megosztotta gondolatait, miszerint végre készül egy film az Angliában játszódó sorozat alapján.

„Úgy tűnik, Tommy Shelby még nem végzett velem... Nagyon örömteli, hogy újra együtt dolgozhatok Steven Knighttal és Tom Harperrel a Peaky Blinders filmváltozatán. Ez a rajongóknak szól.”

Murphy volt a tévésorozat főszereplője, egészen a 2013-as indulástól kezdve a hatodik és egyben utolsó évad végéig – amelyet 2022-ben vetítettek le. Ez egy kiemelkedő projekt a karrierjében, de a színész más filmekkel és sorozatokkal is sikereket aratott. Legutóbbi munkásságának kézenfekvő példája a tavalyi Oppenheimer, amelynek eredményeképpen megkapta a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat is. Emellett executive producerként már biztosan visszatér a régóta készülő 28 nappal később című horrorfilm folytatásában.

A Deadline értesülései szerint a Peaky Blinders-film forgatása még idén elkezdődik. A producerek között találjuk Caryn Mandabachot, Knightot, Murphy-t és Guy Heeley-t is. A cselekmény számos részletét egyelőre titok övezi, bár Knight a Deadline-nak 2022-ben elmondta, hogy a második világháború idején játszódik majd a történet.

„Ez egy robbanásveszélyes fejezet lesz a Peaky Blinders történetében. Őszintén izgatott vagyok, hogy végre megvalósulhat ez a produkció. Nincs megállás.”

Kövess Minket!



Gamer szótár