Ajándékokkal ünnepeli a Diablo 4 az első szülinapját

Ajándékokkal ünnepeli a Diablo 4 az első szülinapját

Nem volt zökkenőmentes a Diablo 4 első éve, a szülinapi ajándékokkal viszont talán mindenkit ki tudnak engesztelni.

2023 egyik legjobban várt játéka volt a Diablo 4. A megjelenés előtt hatalmas volt a hype vonat, rengetegen rendelték elő a játékot, hogy már az első perctől élvezhessék a Diablo széria következő részét. Nem volt kicsi a negyedik rész feladata, ugyanis a rendkívül sikeres és sokak által a mai napig nagy becsben tartott Diablo 3 óriási cipőt kellett megtöltenie és ha mindez nem lett volna elég, valahogy az Immortals utáni csalódott fanokat is ki kellett engesztelni.

Diablo 4

Manapság azt lehet mondani, hogy nem is Blizzard játékról lenne szó, ha nem öveznék technikai problémák a megjelenést. Haldokló, túlterhelt szerverek, végtelennek tűnő Log In Queue, teljesítmény problémák... Sajnos a Diablo 4 sem volt ezek alól kivétel. Szerencsére ha el tudunk tekinteni a Blizzard technikai alkalmatlanságától, akkor egy kifejezetten jól megírt, jól felépített, atmoszférájában mondhatni egyedülálló játékot kapunk. Valahonnan innen indult egy éve a Diablo negyedik felvonása.

Ezeket olvastad már?

Az utóbbi évben sorra kaptuk a hol izgalmasabb, hol unalmasabb szezonokat és a Blizzard is törekedett arra, hogy minden bugot és játék balansz hibát kijavítsanak (több kevesebb sikerrel), de ez most egyáltalán nem számít, itt van az egy éves évforduló és vele a megannyi ajándék, free loot és arany:

Free Loot, Diablo 4

A fent kozmetikai kiegészítők június 6 és június 12 között élesednek majd a játékban, de nem kell aggódni, egészen június 20-ig lesz időtök begyűjteni majd a free lootot.

March of the Goblins, Diablo 4

Nem csak egy két jól álló kinézet érkezik a Diablo 4 születésnapján, kezdetnek érkezik június 6 és 13 között a "March of the Goblins" esemény amiben nagyobb számban spawnoló Treasure Goblinokra vadászhatunk, sőt a Greed Shrine-ok is gyakrabban jelenhetnek meg a játékban. A második event a "Mother's Blessing" ami pedig 25%-al több tapasztalati pontot és 50%-kal több aranyat jelent majd az ünnepi esemény során.

TI visszatértek majd a Sanctuary-be a szülinapi eseményre?

Kövess Minket!



Gamer szótár