A legújabb Ryzen AI procikkal jönnek az új Acer Swift laptopok

A legújabb Ryzen AI procikkal jönnek az új Acer Swift laptopok

Az érkező Acer Swift laptopok új AMD Ryzen AI 300 sorozatú processzorokkal érkeznek.

Az Acer bejelentette, hogy a Swift sorozatú vékony és könnyű laptopjai 2024 harmadik negyedévétől az új AMD Ryzen AI 300 laptop processzorokkal felszerelt modellekként érkeznek. Még több CPU- és GPU-maggal, amely elérhetővé válik az AMD-vel hajtott PC-k ezen osztályában, a rendkívül hatékony NPU-val felszerelt AMD processzorok készen állnak arra, hogy forradalmi sebességet és teljesítményt nyújtsanak az Acer új hullámú AI PC-kínálatában. Az új modellek [NGAI] PC-élményekkel lesznek felvértezve a 2024 végétől elérhető ingyenes Windows-frissítések után.

„A mesterséges intelligencia továbbra is átalakítja ügyfeleink PC-kkel kapcsolatos elvárásait a játékok, a tartalomkészítés, a professzionális és a mindennapi használat során” – mondta James Lin, az Acer notebookokért felelős vezérigazgatója. „Az AMD-vel még több mesterségesintelligencia-kompatibilis élményt kínálunk ügyfeleinknek, példátlan erővel és teljesítménnyel. Izgatottan várjuk az elkövetkező hónapokban, hogy új, AMD Ryzen AI 300 sorozatú processzorokkal működő rendszereket jelentsünk be.”

„Izgatottan várjuk, hogy az Acerrel együttműködhessünk vékony és könnyű következő generációs AI PC-ken.” mondta Jack Huynh, az AMD számítástechnikai és grafikus csoportjának vezető alelnöke. „Az AI PC-k új kategóriáját hozzuk létre az Acerrel, amely 3. generációs AMD Ryzen AI processzorainkat tartalmazza a világ legerősebb, 50 TOPS-os NPU-jával és CPU-jával, a következő generációs Zen 5 architektúrával és a világ legjobb játékgrafikájával."

Ezeket olvastad már?

Az új, nagy teljesítményű „Zen 5” architektúrán alapuló AMD Ryzen AI 300 processzorok akár 12 nagy teljesítményű maggal és 24 szállal lélegzetelállító teljesítményt nyújtanak az ultravékony laptopok számára. Az AMD XDNA 2 a legújabb generációs NPU architektúra, amely a Ryzen AI-t hajtja meg, akár 45+ TOP AI-feldolgozási teljesítménnyel, lehetővé téve az olyan AI-képességeket, mint például a generatív mesterségesintelligencia-alkalmazások helyi futtatása és az AI-asszisztensek közvetlenül elérése az Acer Swift laptopokon.

Az AMD Ryzen AI 300 processzorokat alacsonyabb energiafogyasztásra és kiváló akkumulátor-élettartamra optimalizálták még nagy számítási terhelés mellett is, emellett akár 36 MB-os gyorsítótárat kínálnak a felgyorsult termelékenység és válaszadás érdekében. A beépített AMD Radeon 800M grafikus kártya nagy felbontású megjelenítési támogatást és gyorsított kódolást is biztosít különálló grafikus kártyával, vagy anélkül is.

Kövess Minket!



Gamer szótár