XGS24: Zseniális történet és ellenfelek várnak ránk az új Indiana Jones játékban

XGS24: Zseniális történet és ellenfelek várnak ránk az új Indiana Jones játékban

Sokan valószínűleg már azt is elfelejtették, hogy készül egy ilyen játék is, de most végre itt van, és újfent megcsodálhatjuk a virtuális Harrison Fordot kalandját is.

Az Indiana Jones and the Great Circle a bemutató alapján rendkívül ígéretesnek tűnik. Főleg azért, mert képes visszaadni a régi, klasszikus filmek hangulatát, miközben láthatóan játékként is működik, kellően változatos. A játékot eredetileg 2021 januárjában jelentette be a Lucasfilm és a Bethesda. A projekt kapcsán külön érdekesség még, hogy a dizájnért felelős vezető ugyanaz a Jens Andersson lett, akit annak idején a 2009-es játékhoz is felvett a Bethesda.

Ismét megerősítést nyert, hogy egy első személyű, egyjátékos kalandjátékot kapunk, amely Az elveszett frigyláda fosztogatói és Az utolsó keresztes hadjárat eseményei között játszódik. Ez egy narratívára fókuszáló játék, ahol a játékosok elképesztő felfedezéseket tehetnek, részt vehetnek filmszerű akciókban, emellett nem árt, ha felkészülnek az észbontó rejtvényekre is, de persze a táj is biztosan magával ragad jó néhányakat. Természetesen, mivel ez egy Indiana Jones-játék, számos rejtélyt is fel kell tárni, és egy csomó baljós erővel is meggyűlik a bajunk. A játékban új és érdekes karakterekkel is kapcsolatba kerülhetsz, valamint ismerős ellenségekkel is szembeszállhatsz.

Ami a harcokat illeti, a fejlesztők elárulták, hogy el lehet majd terelni az ellenfelek figyelmét, de a letámadás vagy lefegyverezés is járható útnak tűnik. Az ostor továbbá közlekedési eszközeként is szolgál majd, hiszen egy helyszíneken már Pókembert megszégyenítve lehet majd hintázni.

Kövess Minket!



Gamer szótár