XGS24: Még sötétebbé válik az űr a Starfield első kiegészítőjében

XGS24: Még sötétebbé válik az űr a Starfield első kiegészítőjében

Idén ősszel érdemes lesz visszatérni a Starfield galaxisába.

Nagyon sokak szerint eléggé gagyi a Starfield és jobb lett volna, ha a Fallout 5-öt kapjuk meg a Bethesdától, de azért nem ilyen súlyos a helyzet. Szerencsére folyamatosan foglalkoznak vele, és egy szép kis tömény kiegészítővel is gazdagodunk, és a Shattered Space fejlesztése nem csak a tervek szerint halad, emiatt 2024 őszén megjelenhet, hanem most egy új fantasztikus előzetesben is megcsodálhatjuk az űrkaland folytatását.

Mindezek ellenére azonban a Bethesda sci-fi univerzuma hamarosan tovább bővül. Végre képet kaptunk a Shattered Space-ről, a Starfield első nagyobb kiegészítőjéről, amely közel egy évvel a nyílt világú RPG debütálása után lát napvilágot. Az első trailer alapján sokkal sötétebb hangvételű, mint a Starfield fő történetszála. Megjelenési dátumot sajnos nem árultak el, de valamikor 2024-ben biztosan megkapjuk.

„A Va'ruun-ház rejtett szülőbolygóján, Dazra városában titokzatos erő kavarog. Át kell vizsgálnod egy ijesztő kozmikus fenyegetést, eközben fedezz fel egy új bolygót, és találj egyedi fegyvereket, űrruhákat és felszereléseket ebben a teljesen új kalandban.”

Kövess Minket!



Gamer szótár