XGS24: Bejelentették a World of Warcraft: The War Within megjelenési dátumát

XGS24: Bejelentették a World of Warcraft: The War Within megjelenési dátumát

A World of Warcraft következő bővítménye a Worldsoul Saga nevű háromrészes történet első része lesz, és végre most már tudjuk, hogy mikor jelenik meg.

Az Xbox Games Showcase-en a Microsoft tulajdonában lévő Blizzard Entertainment bejelentette, hogy az új kiegészítő augusztus 26-án válik elérhetővé PC-re.

A Worldsoul Saga-ról, valamint az azt követő Midnight és The Last Titan bővítésekről először a BlizzCon 2023-on értesülhettünk. Mivel 2024-re nem terveznek BlizzCon-t, így logikus volt, hogy a Blizzard az Xbox Showcase eseményre tartogatta a szenzációs hírt. A The War Withinnek már javában zajlik a bétatesztelése, és a szerencsés játékosok már elmerülhettek az új tartalmakban.

Végre el lehet majd látogatni Silithus sivatagjaiba, ahol egy óriáskardra is rá lehet lelni, amelyet a bebörtönzött titán Sargeras hagyott hátra. Azeroth világa már évek óta küzd ezzel a nagy sebbel. A Battle for Azeroth bővítményben mindkét frakció végül egy új nyersanyagért, az azeritért háborúzott, amely a nagy kardcsapás után kezdett tört fel a földből. Bár a Shadowlands és a Dragonflight végül más történeteket meséltek el, mégis úgy néz ki, hogy visszatérünk az előzményekhez.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN