Megőrülnek a rajongók Ladypooltól a Deadpool és Wolverine új előzetesében

Megőrülnek a rajongók Ladypooltól a Deadpool és Wolverine új előzetesében

Néhány új jelenetet is tartalmaz az egy perces videó, de mindenkit csak egyetlen kérdés foglalkoztat: ki lehet Ladypool?!

Kicsit több, mint egy hónap múlva mozikba kerül végre a Deadpool és Wolverine, azonban sokan már most sem tudnak megülni nyugton a fenekükön, és azt kutatják, hogy milyen új információra bukkanhatnak az eddig bemutatott előzeteseket látván.

Ezeket olvastad már?

Arra már korábban fény derült, hogy számos változata felbukkan majd a filmben Deadpoolnak, köztük Dogpool, Headpool és Kidpool is feltűnik majd a képernyőn, de egy friss felfedezés szerint Ladypool sem hiányzik majd. Ha esetleg nem szúrtad volna őt ki az eddigi trailerekben, az nem a te hibád, ugyanis csak egyetlen pillanat erejéig látható az egyik videóban, és akkor is csak a lábaiban gyönyörködhetünk. Az alábbi kép vitathatatlanul bebizonyítja, hogy Lady Deadpool, azaz Wanda Wilson is részese lesz a történetnek valamilyen formában.

Napvilágot látott egy pletyka, miszerint Taylor Swift kaphatta meg Lady Deadpool szerepét, mivel korábban együtt látták a popsztárt Ryan Reynoldsszal, Hugh Jackmannel és Shawn Levy rendezővel a MetLife Stadionban a Kansas City Chiefs vs New York Jets mérkőzésen a sztrájkok alatt. Velük volt még Blake Lively is, ezért egy másik rajongói elmélet szerint nem Swift kisasszony, hanem egyenesen Ryan felesége ölthette magára a piros maszkot a filmben.

Érdekes módon az Atlanta Filming is megosztott egy olyan infót, hogy Taylor Swift a női Wolverine-ként tűnik majd fel a vásznon, de nem lehet tudni kik kerültek be végül a végső vágás után a filmbe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Atlanta Filming (@atlanta_filming) által megosztott bejegyzés

Szóval ki van a maszk alatt?

Egy másik pletyka is kering a neten, és ennek értelmében Ladypool valójában egy Vanessa Carlyle-változat lesz, akit Morena Baccarin alakít. Nem vagyunk benne biztosak, hogy ez hogyan működne, de ha nem Swift vagy Lively lesz, akkor annak lenne a legnagyobb értelme, ha a korábbi filmekből ismert szereplőt hoznának ilyen módon vissza.

Ezt a meglepetést valószínűleg a stúdió az utolsó pillanatig megpróbálja titokban tartani, de az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolguk. Mindenesetre július 25-én mindenre fény derül.

Kövess Minket!



Gamer szótár