Megvan meddig tart Lucy kalandja a Fallout sorozatban

Megvan meddig tart Lucy kalandja a Fallout sorozatban

Ha a showrunnereken múlna, soha nem szabadulnánk meg ettől a sorozattól.

Bombasikernek bizonyult az idei Fallout sorozat, szóval nem érdemes csodálkozni, hogy berendelték a második évadot belőle, pedig azért akadtan olyanok is, akiknek nem feltétlenül nyerte el a tetszését, mindenesetre a franchise megállíthatatlanul tör előre – még a játékokra is erősen hatással volt az élőszereplős adaptáció.

Ezeket olvastad már?

Van egy kérdés egyébként, ami egy ideje már foglalkoztatja a rajongókat. Ez nem más, minthogy vajon meddig tarthat majd ez a sorozat? Talán nem véletlenül történt meg, hogy a Fallout showrunnerje, Graham Wagner interjút adott a The Hollywood Reporternek, és ennek apropóján mesélt a sorozat jövőjéről is. Természetesen nagyon büszke az Április 9-én bemutatott első évadra, amely elsöprően pozitív fogadtatásban részesült, és az HBO-s The Last of Us sorozattal egyenrangúan az egyik leghűségesebb élőszereplős adaptációnak nevezhető.

Rengeteg forrásanyag áll rendelkezésre, és a Fallout egyike azoknak a franchise-oknak, amely gyakorlatilag egy soha véget nem érő szériát eredményezhetne, ezért a készítők is viccelődtek már azzal, hogy több száz szezonban gondolkoznak.

„Milliárd évadról beszéltünk viccelődve, hogy kikerüljük a kérdést, mert ezt nem mi irányítjuk. Szóval abban reménykedünk, hogy minden évadot félig nyitott formában fejezhetünk be. Nézd, beszélgettünk már három, illetve öt évadról is. A sorozat sikere miatt jelenleg a öt szezon hirtelen sokkal vonzóbbnak tűnik. De ez az iparág eléggé szeszélyes, és minden évadba úgy kell belevágnunk, hogy „ez lehet az utolsó.”

Wagner és Geneva Robertson-Dworet, egy másik showrunner, hosszasan ötletelt már az első évad munkálatai alatt, hogy miben lesz más a folytatás. A döntés, miszerint átköltöznek Dél-Kaliforniába, taktikai döntés volt, mivel New York-ban az időjárás erősen hátráltatta a csapatot a forgatások során.

A Fallout második évadának még nincs megjelenési dátuma, de arra számítunk, hogy 2025 vége felé vagy 2026 elején fog megjelenni.

Kövess Minket!



Gamer szótár