Steamen láthat napvilágot a rajongói Fallout 2 reboot játék

Steamen láthat napvilágot a rajongói Fallout 2 reboot játék

Egyelőre még korai az öröm, de a fanokból álló brigád mindent megtesz, hogy a lehető legjobb élményt hozza össze.

A rajongók által készített Fallout 2 remake (ami Project Arroyo néven fut) vezetője, Damion Daponte szerint nagyon jól haladnak a munkával, köszönhetően a több mint 100 fejlesztőnek, akik rajta dolgoznak. Ha ez nem lenne elég jó hír, akkor ebben cikkben bepillantást kaphattok abba is, hogy miként fest eddig a játék.

Ezeket olvastad már?

Daponte nemrég a The Gamerrel készített interjúban beszélt a Project Arroyo helyzetéről, de azt is megosztotta, mi a helyzet a megjelenéssel kapcsolatban, ha elkészültek vele.

„Hajlok arra, hogy azt csináljuk, amit az Enderal: Forgotten Stories-zal is (egy Skyrim mod hasonló céllal), és feltenném a Steamre tenném fel. Ez egy olyan platform, ami mindenkinek megvan. Könnyebben elérhető lenne, könnyebben frissíthető, és egyszerűen telepíthető. Hatékonyabb megoldás lenne.”

Azonban ez nem olyan egyszerű, hogy csak úgy felpakolják Steamre a programot. A fejlesztőcsapatnak gondoskodnia kell arról, hogy minden rendben legyen, és mindenképpen el kell kerülniük a jogi vitákat. A Project Arroyo ugyanis a Fallout 4 motorját használja, hogy FPS-ben módban újrateremtsék a Fallout 2-t.


Kattints a képre a galéria megtekintéséhez

„Ki kellene találnunk az összes sajátosságot [a Steammel], hogy a Fallout 2 és a Fallout 4 és annak összes DLC-je szükséges legyen a megszerzéséhez, és gondoskodnunk kellene arról, hogy ne legyenek jogi problémák. De majd meglátjuk – még vizsgáljuk a dolgot. Én személy szerint a Steam felé hajlok.”

Nem is olyan rég már közzétettek egy videót a készülő projektből, de a Project Arroyo X fiókja emellett tartalmaz jó néhány egyedi képet is, amelyek a játékot hivatottak egy kicsit jobban bemutatni a nagyközönség számára.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár