18

Elmúltál már 18 éves?


/
Gyilkosság vádjával tartóztathatták le a koreai legendát

Gyilkosság vádjával tartóztathatták le a koreai legendát

A feltételezések szerint a korábbi League of Legends profi, LCK és LJL játékos követhetett el gyilkosságot egy vietnámi hotelban.

Több koreai híroldal is beszámolt arról, hogy egy dél-koreai férfit tartóztattak le a vietnámi hatóságok miután meggyilkolhatott egy szintén dél-koreai 33 éves hölgyet.

Az rendőrség által eddig közöl információk alapján az áldozat és a az elkövető (Lee Chanju) június 1-én egy hanoi-i közös hotelszobában száltak meg, azzal az indokkal, hogy spóroljanak a szállás költségein. A felek nagyjából 10 percen át veszekedtek egymással miután a hölgy nem volt hajlandó közösülni a dél-koreai férfival. A veszekedésnek az vetett véget, hogy Lee Chenju a földre birkózta és egy párnával addig áldozatát fojtogatta áldozatát ameddig mozgott, majd anyaszült meztelenül kiszaladt a szobából és a egy liftet használva a hotel 65. emeletére utazott. A szemtanúk állítása szerint a megrettent férfi le akarta vetni magát a legfelső emeletről, de a biztonsági személyzetnek sikerült még időben megállítani. A 33 éves dél-koreai származású hölgyet később meghalva találták a szobában.

Ezeket olvastad már?

Több helyi sajtó is úgy hozta le az hírt, hogy Mr. L. a koreai videojáték ipar egyik feltörekvő tehetsége volt az elkövető Vietnámban. A vélemények szerint az elkövető férfi Lee "Yaharong" Chanju lehetett, a japán DFM korábbi középső ösvényese. Bár a dél-koreai hírekben vannak ellentmondásos információk, például az egyik oldalon azt állítják, hogy az elkövető férfi 44 éves volt, míg 2000-es születésű yaharong csak 24 éves. Feltételezzük, hogy csak a vietnámi szöveg fordítása közben csúszhatott be hiba a koreai újságíró kollégáknak.

Kövess Minket!



Gamer szótár