Letartóztatták Optimus Prime-ot az Egyesült Államokban

Letartóztatták Optimus Prime-ot az Egyesült Államokban

„Néha még a legbölcsebb ember vagy gép is hibázhat.”

Ezt maga Optimus Prime fogalmazta meg a Transformersben. Az Autobotok vezetőjének voltak jó meglátásai, többek között ezért is lett olyan közkedvelt a mozifilmekben. Egy érdekes eset miatt került a középpontba, ugyanis egy férfi Texasban lebukott egy ellenőrzés során, és a történet még csak most kezd érdekesség válni.

A bűnüldöző szervek a múlt héten letartóztattak egy embert, akinek a neve megegyezik a fővezérével, és ez nem vicc. Állítólag ellopott egy járművet. Az austini rendőrség a letartóztatást követően hozta nyilvánosságra, hogy a 37 éves Optimus Prime Blakelyt egy eltulajdonított gépjármű jogosulatlan használatával vádolják. Optimust június 4-én állították meg a rendőrök, miután látták, hogy egy lopottnak nyilvánított járművet vezet.

Ezeket olvastad már?

Azt ne felejtsük el, hogy Optimus Prime egy piros és kék színű nyerges vontatónak álcázta magát a képregényekben és a filmekben is, és bár ennek az abszurd történetnek az lehetne a legnagyobb csattanója, ha ugyanilyen járművel lopott volna el az illető, sajnos nem derült ki milyen közlekedési eszközt vett kölcsön főhősünk.

Optimust a Travis megyei börtönbe vitték, és a legutóbbi jelentésből az derült ki, hogy 8000 dolláros óvadék ellenében engedik csak szabadlábra.

Ha pedig ez még nem lenne elég szenzáció a franchise körül, akkor érdemes arról is megemlékezni, hogy nem is olyan régen még az űrben is bemutatták a legújabb animációs film előzetesét, amely eléggé nagy felhajtást okozott, igaz a látottak már kevésbé nyűgözték le a rajongókat.

Kövess Minket!



Gamer szótár