Így spórolj össze egy gamer PC-re: még szuperebb lett a szuperállampapír! (x)

Így spórolj össze egy gamer PC-re: még szuperebb lett a szuperállampapír! (x)

Júniustól megújult a Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz), ami biztonságos és likvid befektetés a megtakarításban gondolkodók számára. A korábbi sikertermék megtartja eddigi előnyeit, mint például a kamatfizetést követően 100%-on történő visszaváltást.

A megújult MÁP Plusz öt évig garantált, sávosan emelkedő kamatozású. A MÁP Plusz nagy előnye, hogy a kamat automatikusan újra befektetésre kerül, ami pedig már tovább is kamatozik magasabb kamaton és ennek köszönhetően a befektetőnek öt évig nincs semmilyen tennivalója. A másik előnye, hogy évente a kamatfizetést követő öt napig 100 %-on visszaváltható, de természetesen a köztes időszakban is bármikor eladható. Ugyanakkor lejáratig történő megtartása esetén a teljes kamat 39,13**%.

A 6,25 %-os induló kamat azt jelenti, hogy már az első évben kedvezőbb befektetési lehetőséget kínál az új MÁP Plusz, mint a kivezetésre került Egyéves Magyar Állampapír (1MÁP).

Az új MÁP Plusz a többi állampapírhoz hasonlóan biztonságos, kamatadó- és szochómentes befektetés bárki számára, emellett kényelmes, rugalmas és kiszámítható.


*EHM: egységesített értékpapír hozam mutató, lejáratig számított éves hozam.  
**Feltételezve, hogy a befektető a kibocsátás napján megvásárolt névértéket és a kapott kamatokat futamidő végéig megtartja (azaz kamatos kamattal számítva). 
Jelen tájékoztatás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény vonatkozó rendelkezései alapján kereskedelmi kommunikációnak minősül, és nem tekinthető ajánlattételnek, teljes körű tájékoztatásnak, befektetési vagy adótanácsadásnak. A Kibocsátó felhívja a befektetők figyelmét, hogy a Magyar Állampapír Plusz esetében sem zárhatóak ki teljeskörűen a pénz- és tőkepiac változásából eredő kockázatok, és valamennyi további befektetési kockázatot és lehetőséget is a befektetőnek kell felmérnie. A Magyar Állampapír Plusz forgalomba hozatalának és forgalmazásának általános feltételeit az adott sorozat Ismertetője és Nyilvános Ajánlattétele tartalmazza, melyek megtekinthetőek a forgalmazóhelyeken, az ÁKK Zrt. saját honlapján (www.allampapir.hu és a www.akk.hu), valamint az MNB által üzemeltetett honlapon (kozzetetelek.mnb.hu).

Kövess Minket!



Gamer szótár


Üzlet - A WPC termékekről dióhéjban

A fa teraszburkolatok helyett létezik egy sokkal modernebb alternatíva, ami nem igényel sem olajozást, sem festést. Nem szálkásodik és nem reped, ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kényelmes környezetet biztosít, ahol még akár napi mozgástervünket is elvégezhetjük, amennyiben jógázunk, vagy esetleg a szobabiciklin tekerünk.

Üzlet - Jó tanácsok utasbiztosítás kötéséhez Horvátország esetében

A horvát tengerpart egy nagyon kedvelt úti cél a nyaralók körében. Előnyei közé tartozik a közelsége, valamint az, hogy uniós ország, fejlett az infrastruktúrája, kedvesek az emberek, remek szállásokat találhatunk, kellemes a tenger és nem utolsósorban az árak is megfizethetőek.