Ma is spórolhattok 40 000 forintot, ha letöltitek ezeket a játékokat

Ma is spórolhattok 40 000 forintot, ha letöltitek ezeket a játékokat

Ismét piszok értékes dolgokkal kedveskedik nekünk az Epic.

Újfent csütörtök van, és 17:00-át ütött az óra, tehát lecserélődött az Epic Store egy héten át ingyenesen letölthető játékainak listája. Mindeddig a Marvel's Midnight Sunsra csaphattak le az élelmes játékosok, és ezzel 20 000 forintot spórolhattak. Most ismét két izgalmas cím van terítéken, melyeket ha jövő hét csütörtökig a könyvtárunkhoz adunk, akkor azzal több mint 40 000 forint értékű zsákmányt gyűjtünk be. Ezt bűn lenne elszalasztani.

Ezeket olvastad már?

 Redout 2 

A Redout 2 az „univerzum leggyorsabb versenyzős játéka", áll a leírásában. A klasszikus arcade játékok hangulatát idéző folytatásban, a félig elhagyott föld pusztaságain kell elképesztő versenyekben részt venni, és törekedni a minél nagyobb sebesség elérésére. A játék kiterjedt egyjátékos kampánnyal rendelkezik, de elképesztő multiplayer versenyek is várnak benne rád. Az eredeti ára 7 130 forint lenne.

 Idle Champions of the Forgotten Realms 

Az Idle Champions of the Forgotten Realms esetében egy ingyenes játékról van szó, azonban ezen a héten, ha bejelentkezünk az Epic Gamesen keresztül, akkor egy több mint 100 dollár – 36 500 forint – értékű csomag üti a markunkat. Egy Dungeons & Dragons stratégiai menedzsment játékról van szó, ami a legizgalmasabb D&D karaktereket egyesíti egy kalandban. Ha az elkövetkezendő egy hétben bejelentkeztek, akkor különleges karakterek, kinézetek, ládák, főzetek és egyebek ütik a markotokat, melyekkel előnyre tehettek szert a többi játékossal szemben.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN