Elpusztult kutyussal érkezik a PlayStation Plus júniusi kínálata

Elpusztult kutyussal érkezik a PlayStation Plus júniusi kínálata

Kifejezetten változatosra sikeredett a PS Plus legújabb csomagja.

A PlayStation Plus előfizetéses konstrukciója még mindig egy vonzó alternatíva azok számára, akik nem szeretnének irgalmatlan összegeket (Call of Duty: Black Ops 6 khm.) elkölteni új játékokra. Egy meghatározott havidíjért cserében rengeteg izgalmas, szórakoztató és lenyűgöző alkotás vár arra, hogy kontrollerrel a kezedben elmerülj a kalandokban. Júniusban stratégia, akció és szimulátor is vár rád, mutatjuk az összes érkezőt.

Ezeket olvastad már?

Monster Hunter Rise

Még több szörny, még több kihívás. Ha nem ismernéd a sorozatot, akkor elég csak annyit tudni róla, hogy hatalmas bestiákat kell felkoncolni úgy, hogy közben folyamatosan fejleszted a tárgyaid. Repetitívnek tűnik, de nem az, érdemes egy próbát tenni vele, ha a nyers akció csábít egyedül vagy többedmagaddal.

After Us

A Journey stílusjegyei felfedezhetőek a Piccolo Studio és a Private Division közös projektjében, ahol Gaia, az Élet szelleme kapja a főszerepet. Egy szívbe markoló utazás ez valójában, ahol az emberiség utáni világ szürrealitását fedezheted fel.

Anno 1800 Console

Szerencsére 2024-ben már nem lepődik meg senki azon, ha a stratégiai játékok fejlesztői nem idegenkednek attól, hogy konzolos portot készítsenek. Az Anno sorozat 1800-as alcímmel rendelkező epizódja 2019-ben jelent meg PC-re, majd közel négy évvel később landolt PS5-ön (és Xbox Series X-en).

További játékok, amelyekkel találkozhatsz a PS Plus júniusi kínálatában:

Football Manager 2024 Console

Crusader Kings III

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 6

Police Simulator: Patrol Officers

Far Cry 4 (PS4)

LEGO The Hobbit (PS4)

LEGO The Incredibles (PS4)

A PlayStation Premium újdonságai:

Kayak VR: Mirage (PS VR2 és PS5)

LEGO Star Wars II: The Original Trilogy

Ghosthunter

Daxter

Kövess Minket!



Gamer szótár