Vedd meg a gyűjtői csomagot! Ó, hogy játszani is szeretnél?

Vedd meg a gyűjtői csomagot! Ó, hogy játszani is szeretnél?

Az év egyik legjobban várt játéka megkapta a gyűjtői kiadását.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Life is Strange első része 2015. január 29-én egy saját műfajt teremtett meg. Az epizódokra osztott történetközpontú sétaszimulátorok között valami teljesen újat sikerült alkotni a Don't Nod fejlesztőinek, ugyanis olyan interaktív filmet tártak a gamerek elé, amibe tényleg nehéz belekötni. A karakterek, a szinkron, a stilizált látvány, a magával ragadó aláfestő zene együttesen tesznek egy igazi mesterművet. A folytatások közül a Before the Storm tudta még inkább többé, mint kevésbé tartani a szintet, a többiek messze nem értek fel Max Caulfield és Chloe Price első bemutatkozásához. Idén azonban jön a Life is Strange: Double Exposure a Deck Nine-tól (ők feleltek már a True Colorsért is), ami újra Maxet helyezi az események középpontjába.

Ezeket olvastad már?

Life is Strange: Double Exposure Collector's Box

A várva várt folytatáshoz különleges gyűjtői kiadást készített a Square Enix, ami az alábbiakat tartalmazza 69,99 euróért:

  • egy bakelitlemez, rajta az összes új dallal
  • egy 32 oldalas artbook, amiben exkluzív concept artokat tartalmaz
  • 4 darab kétoldalú kártya az új szereplők arcképeivel
  • Max saját baglyos kitűzője, amit a játékban is visel

Bizony, a játék maga nem része ennek a közel 30 000 forintos csomagnak, azt külön meg kell vásárolni 49,99 euróért, azaz nagyjából 20 000 forintért. Ha abból indulsz ki, hogy alapból a játék 20 000 forint, akkor érthető, hogy egy 'kicsit' drágább bundle-ben ez miért nincs benne. Az biztos, hogy jelentős összeget lehet elkölteni erre az AA-kategóriás alkotásra, de a rajongók biztosan nem esnek kétségbe amiatt, hogy elő kell venni a 'deákigazolványt'.

Kövess Minket!



Gamer szótár