Twitch x TikTok: Hot tub lányokon keresztül demonstrált a CEO

Twitch x TikTok: Hot tub lányokon keresztül demonstrált a CEO

Új funkciókkal bővül a világ legnépszerűbb videójátékos streaming platformja.

Ha kifejezetten élő gaming videókat keresel 2024-ben, akkor még mindig a Twitchre érdemes ellátogatnod az első körben. Ezután nézz szét a YouTube-on, a Kicken, a TikTokon és végül a Facebookon, bár utóbbi szinte egyáltalán nem szolgálja ki a nézői igényeket. Nem úgy a jól ismert lila platform, ahol több tízezer tartalomgyártó közül válogathatsz, akik próbálnak szórakoztatni és/vagy pénzt keresni azzal, hogy real-time közvetítenek. Az Amazon alá tartozó szolgáltatás élén Dan Clancy áll, mint a Twitch elnök-vezérigazgatója. A CEO a legújabb interjújában nemcsak mesélt, hanem demonstrálta is a legújabb funkciót, ami nem titkoltan a TikTokot másolná.

Hot tub és a vertikális klipek

Clancy elkezdte pörgetni azokat a klipeket, amiket az élőzők osztanak meg a közösséggel, hogy növeljék az elérésüket. A videó érdekessége, hogy Clancy szinte csak és kizárólag hot tubosokat talált ezen a felületen, vagyis maga a CEO mutatta meg élő adásban, hogy valójában a Twitch nem a gamereknek szól már igazából, hanem bárkinek, még azoknak is, akik elsődlegesen a testük mutogatását helyezik előtérbe. A TwitchTok-jelenségre érdemes már most lélekben felkészülni, mert úgy tűnik, ez lesz a jövő.

A Twitch első embere elárulta azt is, hogy nem aggódnak amiatt, a Kick több óriási videóst átcsábított magához. Clancy szerint előbb-utóbb elfogy a pénz, lejárnak a szerződések, utána meg úgyis visszatér mindenki ahhoz, ahol minden adott a streaminghez, vagyis a Twitchhez.

Kövess Minket!



Gamer szótár