Szuper játékok, amiket ingyen játszhattok a hétvégén

Szuper játékok, amiket ingyen játszhattok a hétvégén

Ha ezek után valaki képes lesz unatkozni, akkor ott komoly bajok vannak...

Már kezded megunni a szokásos játékokat, de nem szeretnél ismét tízezreket kiadni azért, hogy pár nap erejéig élvezz egy címet? Akkor ez a cikk neked szól, hiszen most összeszedtünk jó pár olyan játékot, melyekért amúgy borsos összeget kéne fizetned, de a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a hétvégére bárki ingyen kipróbálhatja őket.

Ezeket olvastad már?

 Hell Let Loose 

A Hell Let Loose nem véletlenül lett az utóbbi időszak egyik legfelkapottabb háborús játéka, hiszen a több száz fős csaták alatt valósággal a pokolban érezhetjük magunkat. A realisztikus lövölde elképesztő mennyiségű játékost vonz, a hétvégére pedig ingyenessé tették Steamen, hogy bárki kipróbálhassa.

 The Division 2 

Pár napja vette kezdetét a The Division 2 legújabb évada, mely következtében a játékosok most már minden további nélkül felfejlődhetnek az end game tartalmakhoz, valamint egy rejtélyes karakter is felbukkant. Ennek örömére minden platformon egyetlen forint elköltése nélkül kipróbálható.

 Rainbow Six Siege 

Szintén ezen a héten startolt a Rainbow Six Siege új seasonje is. A fejlesztők pedig úgy döntöttek, hogy ha lúd akkor legyen kövér, és PC-n, Xboxon, valamint PlayStationön is ingyenesen játszhatóvá tették a csapatalapú lövöldét.

További izgalmas játékok, melyeket ingyenesen pörgethettek a hétvége folyamán:

Kövess Minket!Gamer szótár