Örülnél a singleplayer Helldivers 2-nek? - Bocs tesó, de nem lesz

Örülnél a singleplayer Helldivers 2-nek? - Bocs tesó, de nem lesz

Vajon működőképes lenne a multi helyett egy a narratívára építő Helldivers játék?

Nem sokan gondolták volna, de a 2024 elején megjelent Helldivers 2 óriásit ment. A Sony berkeiből PS5-re és PC-re érkezett játék játékosok millióit ejtette rabul, pedig az első rész anno finoman szólva sem érdekelt sok embert. A Helldivers 2 stílusváltása, újdonságai, valamint feszes és izgalmas tálalása megnyerte magának a játékosokat, akik ezt azóta is áradó szeretettel hálálják meg. A fejlesztők ezt folyamatosan érkező frissítésekkel viszonozzák, de még így sem elégedett maradéktalanul mindenki. Volt, aki Twitteren próbálkozott, tagelve az Arrowhead Studios (a Helldivers 2 fejlesztői) CEO-ját arról érdeklődött, hogy terveznek valamilyen singleplayer frissítést? Lesz-e kampány a játékban erős narratívával?

Ezeket olvastad már?

Legnagyobb meglepetésünkre, Shams Jorjani válaszolt is! Igaz, válaszának aligha örülhetünk, nagyon úgy tűnik, hogy singleplayer Helldivers játékról egyelőre álmodnunk sem szabad.

„Bocs tesó, de nem lesz ilyen. Az egy teljesen új játék lenne."

Te örülnél, ha a Helldivers 2 valamilyen singleplayer tartalommal bővülne, vagy ha kapna a széria egy singleplayer spin-off epizódot?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN