Új Operationnel ünnepelheti a Valve a CS 25. születésnapját?

Új Operationnel ünnepelheti a Valve a CS 25. születésnapját?

Ezen a héten lesz 25 éves a Counter-Strike, reméljük a Valve nem felejti el.

Fontos hét a mostani! Szerdán, június 19-én lesz 25 éve annak, hogy megjelent az eredeti Counter-Strike első változata, szerdán ünnepli majd a CS-széria a 25. születésnapját. Negyed évszázada tartja már markában a játékosokat a CS, persze jó értelemben véve, hiszen a világ egyik legjobb és legnépszerűbb játékáról van szó, ami egyben a világ egyik egy legnagyobb esportjátéka is. A következő napokban folyamatosan mesélünk majd néhány érdekességet a szülinapos játékról, kezdve például az eredeti fejlesztőinek egyik legfrissebb interjújától, amiből megtudhatjuk, hogy miként jutottak el a legendás Counter-Strike megalkotásáig.

Kíváncsian várjuk persze azt is, hogy vajon a Valve miként ünnepel majd? Ha tippelnünk kéne sehogy, írnak majd egy két soros köszönömöt Twitterre és ennyi. Hacsak... hacsak nem pont az volt  atervük, hogy erre a jeles évfordulóra adják majd ki a CS2 első Operationét, aminek bizonyos nyomaira máris rábukkantak a kódsorok között.

Egymástól független leakerek is újdonságokra bukkantak. Volt, aki a fegyverekre aggatható kulcstartók érkezését vetítette elő, volt aki új pályákét és és persze egy vadonatúj ládáét is, megtömve vadiúj skinekkel. Az is sokatmondó, hogy GabeFollower szerint pont azok a pályák érkeznek majd, amiket nemrég egy hivatalosan, Valve és FACEIT által támogatott pályakészítő versenyen is láthattunk. Így került a játékba anno Anubis is.

Minden összevágna tehát, a gond csak az, hogy ismerjük a Valve-ot. Hiába lenne most tökéletes alkalom egy új Operation elindításához, benne van a pakliban, hogy a Valve egyszerűen csak kidob majd egy frissítést benne az újdonságokkal, de még az is lehetséges, hogy mindez egy későbbi update része és a szülinapra nem kapunk majd semmit.

Kérlek Valve, csak most az egyszer ne okozzatok csalódást!

Kövess Minket!



Gamer szótár