A Grú 4-hez készült popcornos vödörhöz még használati utasítást is adnak

A Grú 4-hez készült popcornos vödörhöz még használati utasítást is adnak

A beteg ötleteket követően viszont most egy nagyon aranyos koncepciót valósítottak meg.

Egy új trend alakult ki az Egyesült Államokban, miután a Dűne második részéhez megalkottak egy nagyon furcsa popcornos vödröt. A homokféreg mintájú kiegészítő elképesztően népszerűnek bizonyult, és alighanem ennek apropóján döntöttek úgy Ryan Reynoldsék, hogy egy még betegebb vödörrel lepik meg a Deadpool és Wolverine rajongóit.

Ezt követően pedig már a Grú 4 (Despicable Me 4) alkotói sem akartak lemaradni a versenyben, igaz, ők nem egy elvetemült dologgal készültek. A nyári bemutatóra egy Gru kisfiáról, Gru Jr-ról mintázott popcornos vödörrel rukkoltak elő. A filmes merchandising termékcsalád legújabb tagja egyszerre nyújt szórakoztató és funkcionális élményt a mozilátogatóknak.

A babahordozót utánzó eszköz viszont inkább a rágcsálnivaló tárolására lett kitalálva. A Minyonok stílusú tartópántokkal és állítható alsó csattal ellátott vödör biztosítja a kényelmet és a könnyű hordozhatóságot. Emellett egy sállal és további rekeszekkel is büszkélkedhet a további snackek tárolására, így tökéletes kiegészítő azon rajongók számára, akik szeretnek a film alatt falatozni.

A Grú 4-ben egyébként Steve Carell is visszatér, mint a címszereplő szinkronhangja, aki mostanra az egykori szupergonoszból a Gonosztevők Elleni Liga legjobb ügynökévé vált. A negyedik felvonásban főszerep kap felesége és lányai is, illetve Gru Jr. is végre bemutatkozhat.

Ezeket olvastad már?

A franchise negyedik része 4 július 4-én kerül a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár