Már Wesley Snipes is kigúnyolta a rendező nélkül maradt Penge rebootot

Már Wesley Snipes is kigúnyolta a rendező nélkül maradt Penge rebootot

Ezt a böszmeséget már a régi filmek színésze sem bírta szó nélkül hagyni.

Amikor úgy tűnt, hogy végre sínen van a Penge reboot, újabb akadályok gördültek elé. Ismét lelépett a rendező, és ezt követően lassan elkönyvelhetjük, hogy ez a film lesz az MCU legújabb mémje. Nem csak a rajongók, de talán mostanra már a stúdió sem feltétlenül hisz benne, hogy vajon valaha is napvilágot lát-e.

Legutóbb (2019-ben) Yann Demange-t bízták meg a régóta várt Penge rebootjával, de a legutóbbi információk szerint ő is kilépett a produkcióból. Több, mint 25 évvel az első filmben játszott főszerepét követően ez már Wesley Snipesnak is feltűnt, és a közösségi médiában reagált a hírre.

„Penge, lordylordylordy emberek még mindig keresik a titkos szószt, hószánnal száguldoznak a forgalomban, elég durva. A fénybenjáróknak könnyű dolga van, nem igaz?”

A filmvásznon az 1998-as Penge című filmben Snipes bújhatott először a félig ember, félig vámpír bőrébe, majd néhány évvel később a második és a harmadik részben is vissztért. A rapper Sticky Fingaz szintén eljátszotta a karaktert egy rövid életű 2006-os sorozatban, de ez nem bizonyult olyan népszerűnek és egy évad után elkaszálták. Pengét először a Marvel 1973-as The Tomb of Dracula című képregényében mutatták be.

Snipes posztja azután látott napvilágot, hogy múlthéten a belsős források szerint Demange barátságosan elköszönt a Marvel Studios-tól, ami valószínűleg további csúszásokat eredményez a filmmel kapcsolatban, és így már a 2025. november 7-i premierdátum is kérdésessé vált.

Mahershala Ali eközben még mindig kitart a projekt mellett, és bár őt még nem csodálhattuk meg Pengeként a nagyvásznon, a 2021-es Eternals egyik utójelenetében már hallhattuk a karaktert. Snipes akkoriban a ComicBook.com-nak adott nyilatkozatában reagált a szereposztás hírére, amelyben Alit lenyűgöző és tehetséges művésznek nevezte, és bízik benne, hogy egy napon még dolgozhatnak majd együtt.

Ezeket olvastad már?

A Penge reboot forgatását eredetileg 2022 őszére tervezték, mielőtt Bassam Tariq dobbantott volna, bár ő továbbra is részt vesz a filmben, mint executive producer.

Kövess Minket!