Újabb rendező hagyta ott a Penge remake-et

Újabb rendező hagyta ott a Penge remake-et

A rajongók egyre inkább aggódnak amiatt, hogy el lesz rontva a film.

Közel 5 év telt el azóta, hogy a 2019-es San Diego-i Comic Con során bejelentésre került az új Penge, de a projekt úgy tűnik, hogy nem halad megfelelőképpen. A Marvel Studios az utóbbi időben amúgy sincsen a toppon, és bukást bukásra halmoz az új filmjeivel, így a rajongók félve fogadták a hírt, miszerint hozzányúlnak ehhez az 1998-as klasszikushoz. A főszereplőt Mahershala Ali alakítja, akiből a rendező – Yann Demange – igyekszik „kihozni az állatot", hiszen sikerült megkapniuk az R-besorolást. Legalábbis igyekezett, míg ott nem hagyta a projektet.

Demange a második rendező, aki inkább elengedi a Penge remake-et  Bassam Tariq volt az első. A hírek szerint az elválás békés volt, azonban a konkrét okára nem derült fény. Jelenleg Eric Pearson dolgozik a forgatókönyvön, aminek a korábbi vázlatait Michael Starrbury, Nic Pizzolatto és Michael Green írták. A csapat elárulta, hogy nem szeretnék siettetni a munkálatokat, hiszen nagyon fontos számukra ez a film, és nagy felelősséget éreznek a végeredménnyel kapcsolatban. Azt, hogy ki veszi át a rendezést, még nem tudni.

Sajnos néhány korábbi szivárogtatás arra utalt, hogy a forgatókönyv nem túl izgalmas, csupán a vámpírok mészárlásáról szól a történet. Reméljük, hogy ez nem fedi a teljes valóságot, és a bekövetkezett változások azt segítik elő, hogy méltó módon kezeljék a filmet, és ahogy mondták, a fiatalabb generációval is sikeresen megszerettessék a Pengét. A stúdió 2025. november 7-én tervezi bemutatni a végeredményt.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár