A következő Falloutról mesélt Todd Howard, a Bethesda producere

A következő Falloutról mesélt Todd Howard, a Bethesda producere

Mindenkit az a kérdés foglalkoztat, hogy mikor számíthatunk a következő részre.

Todd Howard kétségtelenül a Bethesda Game Studios arca, így videójátékosok tömegei csüngenek minden egyes szaván, hátha valamit lelehet vonni belőlük a továbbiakra vonatkozóan. A rendezőként és ügyvezető producerként dolgozó Howard, nemrég egy hosszas interjúban mesélt a Fallout franchise jelenjéről és jövőjéről, és válaszolt meg izgalmas kérdéseket.

MrMattyPlayssel  – YouTuber – folytatott egy órás beszélgetése során, mélyen belemerült a Bethesda különböző játékainak elemzésébe, – Starfield, Elder Scrolls és Fallout –, de a legtöbbek figyelmét felkeltő részlet az volt, mikor Howard a következő Fallout játékról mesélt. Elmondta, hogy a TV-sorozatnak köszönhetően a franchise most van a csúcson, és ezáltal rengeteg új játékos érkezett, azonban nem gondolja, hogy erre válaszul sürgetniük kéne a következő rész elkészítését.

"Nem érezzük úgy, hogy sietnünk kell. Jelenleg a Fallout TV-műsor egy bizonyos rést tölt be a franchise és a történetmesélés szempontjából. Nagyon vágyom egy újfajta „fővonalas” egyjátékos játékra, de ehhez idő kell. Szerintem az sem rossz, ha az emberek lemaradnak dolgokról. Csak azt akarjuk, hogy minden rendben legyen, és megbizonyosodjunk arról, hogy minden, amit egy franchise-ban csinálunk, legyen szó az Elder Scrollsról vagy a Falloutról vagy most a Starfieldről, értékes pillanatokat hozzon mindenki számára, aki éppúgy szereti ezeket a franchise-okat, mint mi." – magyarázta.

Ez összességében csalódást keltő hír lehet a rajongók számára, hiszen azt jelenti, hogy a közeljövőben felesleges egy újabb Fallout játékra számítani. Összességében viszont örülhetünk neki, hogy a Bethesda nem csak fejőstehénnek szeretné használni a franchise-t, és a mostani felhajtás meglovagolása, helyett inkább a minőség megtartására törekednek. Hamar elfog repülni ez a pár év.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN