Olyan dolgokat találtak az Indiana Jones-játék fejlesztői, amiről mások csak álmodnak

Olyan dolgokat találtak az Indiana Jones-játék fejlesztői, amiről mások csak álmodnak

Az archívumban kutakodtak a készítők, hogy még hitelesebb legyen a The Great Circle.

Az mindent elárul, hogy már közel 1,5 millióan nézték meg a kiadó YouTube-csatornáján azt a videót, ami öt percen keresztül mutat felvételeket a Bethesda és a MachineGames Studios legújabb videójátékából. Az Indiana Jones and the Great Circle egy ízig-vérig egyszemélyes kaland lesz, ahol mindenki belebújhat majd egy kis időre Harrison Ford, azaz Indiana Jones bőrébe. A 20. század egyik legismertebb filmes univerzumából készülő adaptáció során olyan mélyre ástak le a fejlesztők a Lucasfilm archívumában, hogy Balrogot ugyan nem, de sosem látott felvételeket találtak.

A készítők tényleg szeretnék kiszolgálni a rajongókat

Egyetlen cél lebeghet a programozók és kreatív szakemberek előtt: ne legyen olyan a játék, mint a 4. és 5. film. Ennek érdekében tényleg igyekeznek a lehető legtöbb alapanyagot összegyűjteni, hogy a széria rajongói, valamint az Indy-lázból kimaradók egyaránt jól szórakozzanak. Sikerült megszerezni a MachineGamesnek az összes licence-t, valamint Gordy Haabot is, aki korábban már több Lucasfilm-játékon dolgozott, nem mellesleg még egy Grammy-díjat is bezsebelt. Tényleg minden adott tehát ahhoz, hogy a rajongók egy olyan remekművet kapjanak még az idei évben, ami méltó módon viszi tovább Harrison Fordnak és George Lucasnak, azaz a legendás Indiana Jones franchise-nak az örökségét.

„Hozzáférést kaptunk a Lucasfilm archívumához, így valóra válhatott az, amiről az Indy-rajongók csak álmodhatnak. Olyan felvételeket is találtunk a gyűjteményben, amit lehet még soha, senki nem látott” - árulta el a MachineGames.

Egy dolog miatt aggódhatnak csak a gamerek, hivatalos megjelenési dátumot még nem közölt a Bethesda, pedig már eltelt 2024 fele. Ha minden jól alakul, akkor néhány hónapon belül PC-n és Xbox Series S-en, illetve X-en (PlayStation most kimarad) pörgethető majd a nagybetűs kaland.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár