A Quiet Place: Horrorjátékként elevenedik meg Emily Blunt és John Krasinski filmszériája

A Quiet Place: Horrorjátékként elevenedik meg Emily Blunt és John Krasinski filmszériája

Az ötlet jó, ez a film tényleg játékadaptációért kiállt! Csak jó lenne valami nevesebb fejlesztőcsapattal.

Valószínűleg John Krasinskit a legtöbben az amerikai The Office sorozatból ismeritek, az utóbbi néhány évben azonban teljesen más oldalát villogtatja. Maga mögött hagyta a vígjátékokat, egy több komolyabb, komorabb szerepet vállal, sőt, a rendezői és forgatókönyvírói szerepekkel is egyre szorosabb barátságot ápol. Olyannyira, hogy a Krasinski által írt és rendezett A Quiet Place (magyarul: Hang nélkül) 2018-ban a kritikusokat és a nézőket is levette a lábukról, 17-20 milliós költségvetése ellenére több, mint 400 millió dollárt termelt és immár megélt egy folytatást, egy hét múlva pedig jön a következő rész!

Most pedig már azt is tudjuk, hogy a Hang nélkül széria nem áll meg a moziknál. Frissen jelentették be az A Quiet Place: The Road Ahead c. játékot, ami még idén megérkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. A program egy singleplayer horrorjáték lesz, a filmek ismert világban, de egy új szereplővel. 

Ahogy azt a filmek alapján sejthetjük, nem egy akcióorientált játék lesz, a hangsúly a félelmen, a nyomasztó légkörön, a rejtőzködésen és a bujkáláson lesz. A karakterünk életéért kell majd harcolnunk a filmekből ismert lényekkel szemben, persze mindezt egyetlen aprócska zaj nélkül.

A játékot a Saber Interactive gondozza, a fejlesztésért pedig a Stormind Games csapata felel.

Kövess Minket!