A hideg is kirázott minket az Alien: Romulus új szinkronos trailerétől

A hideg is kirázott minket az Alien: Romulus új szinkronos trailerétől

Az űrben még magyarul sem hallja senki a sikolyodat.

Egyre nagyobb várakozás övezi az új Alien filmet, amelynek a Romulus alcímet adta a rendező, Fede Álvarez. A június elején bemutatott alkotás mögött a 20th Century Studios áll, és egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy végre egy méltó folytatást kaphatnak a rajongók, a Xenomorphok pedig végre ismét olyan félelmetesek és ádázok lehetnek, mint a franchise elején. A közelgő sci-fi horrorfilm megkapta most a második előzetesét, és azt kell mondjuk ez megint egy remek ízelítőt adott abból, hogy mi vár majd a nézőkre a nyáron.

Az új előzetes újfent bizonyosságot igyekszik adni róla, hogy a stáb szeretett volna visszatérni a gyökerekhez, és ugyanazt a vérfagyasztó atmoszférát teremtették meg, ami miatt rengetegen beleszerettek az Alienekbe. Egyrészt az új kedvcsináló tele van facehuggerekkel, másrészt a gyanútlan legénység több tagját is elkapják a támadók. Ha pedig ez még nem lenne elég, hogy felcsigázzon valaki, akkor egy másik jelenetben azt láthatjuk, ahogy a főszereplő szeme láttára társa mellkasát szétrobbantja az idegen lény, majd a megszokott módon ki is mászik belőle. Az meg már csak hab a tortán, hogy Isabela Merced karaktere szemtől szembe kerül az egyik ilyen döggel az előzetes végén.

Az eddigi információk alapján az Alien: Romulus A nyolcadik utas: a Halál (1979) és A bolygó neve: Halál (1986) eseményei közötti időszakba kalauzolja el a közönséget. Egyelőre csak annyit tudni a cselekményről a Disney 20th Century Studios tavaly kiadott egy szinopszisa révén, hogy a rendkívül népszerű és kitartó filmsorozat kilencedik darabjában egy csapat fiatal egy távoli világon szembekerül az univerzum legfélelmetesebb életformájával.

Ezeket olvastad már?

A főszereplők között van Cailee Spaeny, Isabela Merced, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn és Aileen Wu is. Az Alien: Romulus 2024. augusztus 15-én debütál a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár