Lefotózták a The Witcher forgatásán vámpírrá alakult Laurence Fishburne-t is

Lefotózták a The Witcher forgatásán vámpírrá alakult Laurence Fishburne-t is

Első ránézésre nem tűnt fel a nagyfokú hasonlóság.

A Netflix The Witcher 4. évadának forgatása már javában zajlik, és korábban már lencsevégre kapták az új Geraltot is, de most egy újabb nagy név is feltűnt a kamerák előtt. A negyedik szezon nyolc epizódból áll majd, és a hírek szerint körülbelül az egynegyedét már elkészítették. Henry Cavill távozását követően egyébként elég sokan kiábrándultak a szériából – de persze ennek vannak más okai is, mint például, hogy egyáltalán nem hűek a készítők a forrásanyaghoz. Mindenesetre ez magával hozta azt is, hogy a már bejelentett ötödik évaddal lezárul a Vaják története.

A negyedik szezonban viszont bőven lesznek majd új szereplők, köztük Laurence Fishburne is feltűnik majd a képernyőn, akit a legtöbben alighanem a Mátrixból ismerhetnek, mint Morpheus, de a John Wickben is tiszteletét tette. Fishburne a regények és a The Witcher III: The Wild Hunthoz kiadott és méltán népszerű Blood and Wine kiegészítőjének egyik legikonikusabb és legkedveltebb mellékszereplőjét, a borbélyt, a sebészt, vagyis egy vámpírt alakíthat: Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroyt, ismertebb nevén Regist. Az első képek is megszülettek róla, amint a The Witcher forgatásán Regis jelmezében sertepertélt a stáb körül.

Ezeket olvastad már?

A fotókon túl egyesek azt feltételezik, hogy Fishburne Regis-e nincs egyedül, sőt, csatlakozott hozzá egy szedett-vedett csapatnyi elszánt harcos, akiket Liam Hemsworth boszorkánymestere, Geralt vezet. Természetesen egy olyan csapatról beszélünk, amely végül a "The Hansa", vagyis "Geralt's Hansa" nevet fogja viselni. A képek a Waverley Abbey-ben készültek, egy gyönyörű romkertben, nem messze Londontól. Most már tudjuk, hogy ez egy menekülttábor, tele olyan emberekkel, akik a Nilfgaard és az Északi Királyságok közötti háború elől menekültek el. Ez a háború a The Witcher harmadik évadának végén tört ki, és a 4. évad során biztosan fontos szerep jut még neki.

Kattints a képre, ha kíváncsi vagy hogyan fest Fishburne Regisként a forgatáson:


Fishburne és a karaktere Regis

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár