Nem vicc, most te is bekerülhetsz az Assassin's Creed Shadows karakterei közé

Nem vicc, most te is bekerülhetsz az Assassin's Creed Shadows karakterei közé

Nagy lehetőség az Assassin's Creed rajongók előtt, kár lenne kihagyni.

Évek óta vártuk már, hogy az Assassin's Creed széria a feudális Japánba látogasson. Most, amikor végre megkapjuk ezt a játékot, sokan máris elégedetlenkednek, pedig a Shadows még meg sem jelent. Többek nem tetszenek az újdonságok, például az évek óta a szériában szereplő, ám most a Shadowsból kimaradó játékelemek, vagy éppen az a tény, hogy színes bőrű szamurájt ábrázol a Ubisoft, akinek pontos mibenléte vitát kavar és nem tisztázott 100%-ban. Mégis, a széria már akkora rajongóbázist épített maga köré az évek alatt, hogy még ha kritikai is éri valamelyik epizódot, olyan Assassin's Creed játék nincs aminek ne lennének kedvelői, aminek bejelentésére ne ugranának milliók, aminek megjelenését ne várnák ugyanennyian.

Most pedig, ha te is várod már az Assassin's Creed Shadowst, akár te magad is szerepelhetsz a játékban. A Ubisoft egy roppant érdekes versenyt írt ki. TikTokon kell adott AC játékokból származó adott jeleneteket leszinkronizálnod és ha kellően ügyes és tehetséges vagy, a te hangod is bekerülhet a Shadowsba. Persze fontos, hogy csak adott nyelveken él a játék.

A játékban a következő nyelvek valamelyikével lehet részt venni:

  • angol
  • német
  • japán
  • francia
  • olasz
  • spanyol
  • portugál

Nyilván nem egy központi szereplőnek adja majd a hangját a szerencsés nyertes, hanem egy másodlagos NPC-ét, de akkor is izgalmas lehetőség ez az AC-fanok számára. Persze nem mindenkinek tetszik ez sem. Van, aki szerint ezzel a Ubisoft csak ingyen szeretné dolgoztatni a saját rajongóit. Egyrészt, a szerencsés nyertest Londoba repítik majd, profi környezetben, profi segítséggel tudja majd az adott NPC hangját adni és bár fizetni nem fizetnek neki, azért bőségesen elhalmozzák majd ajándékokkal. Másrészt pedig, nem egy központi figura hangját adja majd egy rajongó, pusztán egy mellékes NPC-ét, vagyis az egész egy szép és izgalmas gesztus, mintsem ingyen elvárt munka, de azon nem lepődünk már meg, hogy egyesek mindenbe belekötnek.

A verseny részleteit és szabályzatát a hivatalos honlapon találod!

Kövess Minket!Gamer szótár