Csalódott a Sárkányok háza színésznője, mert kivágták a mocskos szexjeleneteit

Csalódott a Sárkányok háza színésznője, mert kivágták a mocskos szexjeleneteit

A showrunner úgy döntött, nem kér a pajzán aktusból.

Megtörtént a várva várt Sárkányok háza második évadának premierje, és bár nem tudta hozni ugyanazokat a számokat, mint az első, még mindig egy roppant népszerű sorozatról van szó. Azt már tudjuk, hogy mikor jönnek a további epizódok is, ezért a nyáron biztosan nem fogunk unatkozni, de emellett új információk is napvilágot láttak a produkcióval kapcsolatban.

A széria egyik sztárj, Olivia Cooke elmondása szerint leforgattak egy állatias szexjelenetet, de végül ezt kivágták, mert a showrunner úgy érezte nem stimmel a dolog. A színésznő nem értett egyet Ryan Condel döntésével, mivel a magyarázat az volt, hogy egyszerűen nem tett hozzá ez az aktus semmit a karakterek kibontásához és fejlődéséhez. Az intim jelenet Cooke szerint 'húsbamaró, sőt 'állatias' volt.

„Kibaszottul mocskos volt. Nem volt szép, de mindez nagyon szórakoztató volt. Azt hiszem, Ryan úgy fogalmazott, hogy ebből nem tudtunk meg többet a karakterekről, amivel én nem értek egyet teljesen, de semmi baj. Ez az ő műsora.”

Cooke Alicent Hightowert játssza az HBO Trónok harca című előzménysorozatában, amelynek most indult el a második szezonja. A szexjelenetek kapcsán szorosan együttműködött a stábhoz kirendelt intimitásért felelős koordinátorával, Vanessa Coffrey-val.

„Azt hittem, hogy sokkal több lesz. Megkönnyebbültem, hogy a legtöbbször Alicent mutatták, amint éppen kielégítik, mert ez csodálatos, és nem érzem feleslegesnek. Olyan érzés, mintha egy történetet mesélnénk ezzel el.”

Míg Cooke úgy gondolta, hogy több szexjelenete lesz a Sárkányok házában, addig egy másik főszereplő, Matt Smith épp az ellenkezőjét gondolta. A Ki vagy, doki? (Doctor Who) veteránja Daemon Targaryent alakítja.

„Azon kaptam magam, hogy megkérdeztem magamtól: "Szükségünk van még egy szexjelenetre? Erre ők: 'Igen, szükségünk van rá'. Az is meg fogalmazódott bennem, hogy mit csinálnak? Most a könyveket adaptálják vagy felhígítják azokat, hogy mindenképp képet adjunk arról a korról, amelyben élünk? Valójában úgy gondolom, hogy az a feladatunk, hogy hitelesen és őszintén adjuk át a könyvek tartalmát, úgy, ahogyan megírták őket.”

Ezeket olvastad már?

A Sárkányok háza 2. évadának új epizódjai vasárnap esténként 21 órakor kerülnek adásba a Maxon.

Kövess Minket!



Gamer szótár