Kiderült mikor láthatjuk a Sárkányok háza 2. szezonjának új epizódjait

Kiderült mikor láthatjuk a Sárkányok háza 2. szezonjának új epizódjait

Nem csak a premierdátumot kaptuk meg, hanem a Sárkányok háza második évadának teljes menetrendjét is.

Elhalmozza a rajongókat az HBO, hiszen nem csak A Hatalom Gyűrűi (Rings of Power) második szezonjának első kedvcsinálójáról rántották le a leplet, hanem egy friss trailerrel meglepték a Sárkányok háza közönségét is. Az új videóból kiderült, hogy június 16-án debütál a folytatás a streamingplatformon, de emellett a folytatás teljes menetrendje is publikussá vált.

A Trónok harca előzménysorozat második évada a Targaryen-ház polgárháborújának krónikáját folytatja, és George R. R. Martin Tűz és vér című könyvén alapul. A visszatérő szereplők között van Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno és Rhys Ifans, miközben új arcok is csatlakoztak a szériához: Gwayne Hightower, Simon Russell Beale (Ser Simon Strong), Clinton Liberty (Addam of Hull), Jamie Kenna (Ser Alfred Broome), Kieran Bew (Hugh), Tom Bennett (Ulf), Tom Taylor (Lord Cregan Stark) és Vincent Regan (Ser Rickard Thorne).

Ezeket olvastad már?

Március 21-én egy különleges promóval igyekeztek népszerűsíteni a sorozatot, és akkor egy Fekete mellett, amely Rhaenyra királynőhöz kapcsolódik, egy Zöld trailert is kaptunk – utóbbi Aegon királyhoz kapcsolódik. Ezzel vezették fel, hogy hatalmas küzdelem lesz a két oldal között és gyakorlatilag a nézőknek is oldalt kell majd választaniuk a történet során.

A sorozat június 16-is premierjét követően hetente érkeznek majd az egyes epizódok:

  • 2. rész: június 23.
  • 3. rész: június 30.
  • 4. rész: július 7.
  • 5. rész: július 14.
  • 6. rész: július 21.
  • 7. rész: július 28.
  • 8. rész: augusztus 4.

Az valószínűleg feltűnt, hogy az elsőhöz képest a második szezon csak nyolc epizódból áll, de erről nem a stáb döntött, hanem felsőbb utasításra kellett rövidebbre szabniuk a folytatást.

Kövess Minket!



Gamer szótár