Itt a Netflix saját popcornja, ami nem olcsó, de legalább nagy a zacskó

Itt a Netflix saját popcornja, ami nem olcsó, de legalább nagy a zacskó

Az otthoni mozis élmény elengedhetetlen eleme egy nagy adag popcorn, legalábbis a Netflix szerint.

A világ legnagyobb és legismertebb streaming iparági szereplője az elmúlt években már messze nem csak az otthoni filmezést és sorozatozást jelenti. A Netflix beszállt a videójátékok világába, amely kifejezetten jó döntésnek bizonyult. Csak a Grand Theft Auto San Andreast 20,5 millióan töltötték le mobil eszközeikre, amelyben hatalmas szerepet játszik, hogy Netflix-előfizetéssel ezt ingyenesen megtehetik a felhasználók. A GTA Vice City és a GTA 3 is remek számokat produkál, így ki lehet jelenteni, hogy a gaming területén már megvetette a lábát a vállalat. Most azonban új területre merészkedtek.

Ezeket olvastad már?

Netflix saját fejlesztésű popcornja

Bizony, nem kell a továbbiakban aggódnia az előfizetőknek azon, hogy nem találták meg a tökéletes nassolnivalót az otthoni tartalomfogyasztáshoz. A Netflix úgy döntött, hogy itt az ideje saját brand alatt futó pattogatott kukoricával meghódítani először az Egyesült Államokat. A popcorn családi kiszerelésben, két ízben kapható a Walmartokban, de biztos lehetsz abban, hogy hamarosan felbukkan majd a magyar viszonteladóknál is, akik várhatóan jelentősen drágábban forgalmazzák majd, mint az eredetileg ajánlott kereskedelmi ár.

  • Méret: 8 uncia ~ 226,8 gramm
  • Íz: Jelenleg két változat kapható, a cheddar sajtos és a fahéjas
  • Ár: Az USA-ban 4,49 dollárért lehet beszerezni, ami jelenlegi árfolyamon 1673 forintot jelent

Ez azt jelenti, hogy a Netflix popcorn kilós ára nagyjából 7377 forint, ami egyáltalán nem számít soknak. Az előre elkészített kukoricák közül például a sima sós Chio 75 grammos kiszerelését 689 Ft-ért lehet megvásárolni, aminek kilós ára 9187 Ft. 

Te szoktál popcornt enni 'binge-watching' közben?

Kövess Minket!



Gamer szótár