Jön a Lords of the Fallen 2, de nem biztos, hogy örülni fogsz neki

Jön a Lords of the Fallen 2, de nem biztos, hogy örülni fogsz neki

Az egyetlen gond, hogy jó sokat kell még várnunk a Lords of the Fallen 2-re.

Emlékeztek még a Rossz PC Játékok sorozatra és a videók rendszeres szereplőjeként szolgáló City Interactive csapatára? Ez a brigád még a mai napig létezik, persze már CI Games néven űzik az ipart, valószínűleg rengeteg tagjukat le4cserélték és bizony egyre minőségibb játékokkal bombáznak minket. Hozzájuk tartozik például a Lords of the Fallen, ami 2014-ben nem aratott osztatlan sikert, ám a címet és az alapkoncepciót annyira értékesnek ítélte a csapat, hogy tavaly előálltak egy reboottal. 2023-ban ismét megjelent a Lords of the Fallen, hasonló alapokra építkezve, de egy teljesen más, egy sokkal színvonalasabb játék képében. Persze nem volt hibátlan, a pályák felépítése köszönő viszonyban sem volt a FromSoftware zsenialitásával és bugok is megkeserítették a játékosok életét, de remek harcrendszere, izgalmas játékmenete azért el tudta rabolni a játékosok szívét.

Jó hírünk van azoknak, akik várják a folytatást. A fejlesztők hivatalosan is bejelentették, hogy már gőzerőkkel dolgoznak a Lords of the Fallen 2. részén! Persze részleteket még nem árultak el, csupán annyit, hogy jelenleg 2026-os megjelenéssel terveznek, de erre még senki ne vegyen mérget.

Az is kiderült viszont, hogy a játékot az Epic Games-szel karöltve készítik, szóval jó eséllyel a Lords of the Fallen 2 kihagyja majd a Steamet. Persze aligha örökre. Több játéknál is láttuk már ezt a receptet, általában 6-12 hónapnak kell eltelnie ahhoz, hogy a mindaddig Epic exkluzív cím megjelenhessen Steamen is.

Bízzunk benne, hogy a Lords of the Fallen 2 esetében is ezt az utat követik majd a fejlesztők.

Kövess Minket!



Gamer szótár