Hányózacskót elő - Kiderülhetett miért bannolta  a Twitch DrDisrespectet

Hányózacskót elő - Kiderülhetett miért bannolta a Twitch DrDisrespectet

Pedofíliával vádolják DrDisrespectet, ő pedig gyakorlatilag beismerte a vádakat.

Szinte napra pontosan négy éve már annak, hogy mindenki kedvenc szókimondó dokija, DrDisrespect utoljára feltűnt Twitchen. 2020 júniusában egyik napról a másikra bannolták a platformon, csatornája teljesen eltűnt, ennek okát pedig a mai napig nem tisztázták. Ugyanakkor mindannyian látjuk, hogy a legnagyobb hülyeségekért is pár napos, 1-2 hetes bannokat osztogat a Twitch, az hogy a doki azóta sem tért vissza, árulkodó jel lehet, hogy valami elég nagy porszem került a gépezetbe. Négy év alatt a Twitchtől és a dokitól folyamatosan kérdezgették a kitiltás okát, de ezt soha senki nem tisztázta.

Ahogy anno a ban jött a semmiből, most egy ex-Twitch alkalmazott érkezett meg váratlanul (feltehetőleg azért most, mert belsős források alapján a Twitchnél 4 évesek az alapvető titoktartási szerződések), aki bizony kitálalt. Állítása szerint a streamer szexuálisan zaklatott egy kiskorút. Írásban, a Twitch felületén zaklatta a gyereket, akit arra is megpróbált rávenni, hogy találkozzanak a következő TwitchConon.

Az infó kiszivárogtatója, Cody Conners persze nem nevezte meg konkrétan az illetőt akiről a posztja szól, de a net gyorsan összekötötte a szálakat. Egyértelmű utalás volt például az, hogy az az újságíró is hozzászólt a témához, aki anno elsőként, biztos forrásból dolgozta fel a doki banját és a mögötte zajlott eseményeket. Ami pedig egyértelműen megerősítette, hogy DrDisrespectről van szó, az az, hogy ő maga is megszólalt. Twitteren azt írta, hogy érti, hogy ez egy kényes téma, de már lejárt lemez, már elrendezték és amúgy sem történt semmi konkrét rossz (csak írásban - a szerk.).

Egészen elképesztő, hogy a már több, mint 40 éves DrDisrespect mennyire pökhendi, nemtörődöm és nagyképű módon reagált erre. Gyakorlatilag elismerte a bűnét, de azzal védekezik hogy ez már rég volt és már senkit sem érdekel...

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az ügy folytatása. Egy ekkora kihágás könnyedén a doki karrierjének végét jelentheti és persze, akkor még egy szót sem ejtettünk arról, hogy vajon jogilag merre folytatódik majd az ügy.

Kövess Minket!



Gamer szótár