LoL: Ismered a Szurdokod, mint a tenyered? Bizonyítsd be, ha mered!

LoL: Ismered a Szurdokod, mint a tenyered? Bizonyítsd be, ha mered!

Így találkozik két népszerű videójáték.

Az utóbbi években egyre nagyobb és nagyobb népszerűségre tett szert a világtérképen való tájékozódás tematikájára építkező GeoGuessr. A Google autójának véletlenszerűen kiválasztott pozícióját kell felismerni a világtérképen, ami egy igencsak embert próbáló feladat. Amikor a semmi közepén lerak téged a játék, majd mozgás és forgolódás nélkül kell a lehető legpontosabban megtippelni, hogy merre vagy épp. A League of Legends ott kerül ebbe a képbe, hogy egy lelkes LoL-os ötvözte a világ legnépszerűbb esport játékát és a (majdnem) mindenki által közkedvelt Riftet. Az eredmény? Próbáld ki te magad!

Ezeket olvastad már?

A LoL Guessr mellett más mini-game-ek is várnak téged, amelyekkel elütheted a várakozási időt. A LoL Dodge Game segít abban, hogy a reflex bemelegedjenek az éles meccsek elődd, a LoLdle az egyes karakterekhez kapcsolódó aprócska kihívásokkal mozgatja meg a szürkeállományt, a Buildle főleg a tárgyakra helyezi a hangsúlyt hasonló köntösben. Mindenképpen érdemes kipróbálni ezeket a LoL Guessr mellett, ha te is szeretnéd bővíteni a tudásod a League of Legends terén!

Ha már GeoGuessr, ne feledd, hogy szeptemberben 11-14. között rendezik meg a világbajnokságot, ahol Debre Szabolcs Attila révén újra lesz magyar érdekeltség. A legjobb magyar GG-játékosnak élőben szurkolhatsz magyar kommentár mellett, mindenképpen kövesd a felületeinket, akkor biztosan nem maradsz le erről a 100 000 összdíjazású hatalmas esport eseményről.

Kövess Minket!



Gamer szótár