A magyar-skót meccs előtt, Szoboszlai egy hazai sorozatban szerepel majd

A magyar-skót meccs előtt, Szoboszlai egy hazai sorozatban szerepel majd

Jöhetnek a tippek az esti meccsre! Mennyit vágunk a skótoknak?

Legtöbban valószínűleg stabilabb, erősebb, magabiztosabb szereplésre számítottunk a magyar válogatottól a 2024-es EB-n, ám az eddigi két meccs nem hozott magával túl sok magyar sikert. A legjobb amiben jelenleg reménykedhetünk az a csoportbeli 3. hely megszerzése, amihez minimum el kell vernünk a skótokat, lehetőleg nagy gólkülönbséggel, de még ez sem lesz elég önmagában a boldogsághoz, a mezőny többi meccsének eredményeitől is függ majd a magyar srácok továbbjutása.

Az biztos, hogy a szurkolók ott vannak a csapat mögött, jóban és rosszban is, szomorúságban és örömben is. A skótok elleni meccsünk előtt pedig most kijut majd az örömből, Szoboszlai Dominik ugyanis meglepő cameoszereppel debütál majd a Netflixen is nagyot ment Marsra magyar! c. sorozatban!

Fotó: Aradi Nóra

Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, aki a pályán már számtalanszor bizonyította rátermettségét és váratlan húzásait, most egy teljesen új szerepben tűnik fel. A vasárnap esti skótok elleni mérkőzés előtt 17:25-kor a nézők az RTL képernyőjén láthatják őt, ami igazi csemege lesz mind a sport, mind a sorozatok kedvelőinek.

Dominik egy vicces félreértés nyomán tűnik fel a Marsra magyar! című sorozat legújabb epizódjában. Ez az első sorozatszerepe, és a készítők szerint karizmája és jelenléte tökéletesen illik a sorozat világába. A futballsztár részvétele különleges élménnyel gazdagítja az epizódot.

Fotó: Aradi Nóra

Kövess Minket!



Gamer szótár