"Megkupakolták" Ella Purnellt, a Fallout sztárját

A Lucyt alakító színésznő lehet sosem gondolta volna, hogy erre sor kerülhet.

Az utóbbi években megszaporodtak azok az adaptációk, amelyek egy-egy videójátékot ültetnek át mozgóképre. A HALO-sorozat, valamint a megszellőztetett Borderlands-film után rengetegen várták azt, hogy az Amazon Prime mit tud kihozni a Fallout alapanyagából. Végül Geneva Robertson-Dwoert és Graham Wagner olyan alázattal nyúlt a sokak számára szent franchise-hoz, aminek következménye egy olyan széria lett, ami mind a kritikusoknál, mind a gamereknél, mind az egyszerű stream nézőknél betalált.

Ezeket olvastad már?

A cosplayerek mellett más művészek is ihletet merítettek azokból a fantasztikus jelmezekből és maszkokból, amit a sorozatban láthattok. A főszerepben tündöklő Ella Purnell lehet csak legfurább álmában gondolt arra, hogy egyszer kupakokból rakják majd ki azt a karaktert, amit ő alakít a képernyőkön. Így születhetett meg a Nuka Colát kortyoló Lucy JAMbottlecapart jóvoltából.

A művész első lépésként elkészítette a vásznat, amire felkerültek az építőelemek. A kupakokat gondosan kiválogatta, kilapította, színek szerint szortírozta, ezután jöhetett a tervezés. Ceruzával megrajzolta a főbb vonalakat, megépítette a keretet, majd a fő attrakcióval, a kupakok elhelyezésével zárta a műveletsort. A hosszú órákon keresztül zajló folyamatot egyetlen percbe sűrítette, amely kifejezetten nagy népszerűségnek örvend a legnagyobb videómegosztón.

A rajongóknak egyelőre ezekkel a "fan-artokkal" kell beérnie, ugyanis a második évad előkészületei még javában zajlanak. Nincs hír arról, hogy pontosan mikor érkezhet meg Prime-ra a folytatás, de az biztos, hogy ne legyetek túl bizakodók. A pletykák szerint 2025 vége előtt biztosan nem találkozhattok újra a veszélyekkel és rejtélyekkel teli kietlen pusztasággal.

Kövess Minket!



Gamer szótár