Kimaradtál a Marvel Rivals alfa tesztjéből? Akkor van egy jó hírünk

Kimaradtál a Marvel Rivals alfa tesztjéből? Akkor van egy jó hírünk

Új hősök, új pálya és több játékos – ezek és még több minden vár ránk a Marvel Rivals következő tesztkörében.

Bár nehéz nem kínai Overwatchként tekinteni a Marvel Rivalsre, hasonló kihívást jelentene azt állítani róla, hogy nem talált be a játékosoknál. Rengetegen szerették volna kipróbálni az előző tesztelési időszak alatt, már millió felett tart a kívánságlistázása is, csak sajnos kb. 10 ezer főnél többet nem engedett be a NetEase Games az alfa során. De nincs ok a csüggedelemre, ugyanis a megjelenés előtt lesz még egy zárt béta, ahol a stúdió nem csak több tartalommal készül az érdeklődőknek, hanem jóval több játékost is szeretne beengedni a szerverekre.

A zárt béta teszt (Closed Beta Test, CBT) júliusban indul majd és minden szempontból nagyobb lesz, mint az alfa volt. Több régióban lehet majd játszani, több és jobb szerverek lesznek, és ezúttal a PC-n túl a PlayStation 5 és az Xbox Series X|S is ott lesz a platformok között. Külön öröm, hogy a Sony konzoljain még PlayStation Plus sem kell majd ahhoz, hogy valaki becsatlakozzon. A CBT alatt (és feltehetően a rendes megjelenés után is) támogatni fogja a Marvel Rivals a crossplayt, vagyis nem számít majd, hogy a fenti platformok közül ki mit választ, mert lehet majd együtt játszani a haverokkal ettől függetlenül a saját rendszerükön keresztül.

Ezeket olvastad már?

Ami a CBT-vel érkező tartalmakat illeti, egy ideje tudjuk már, hogy jön Venom és Adam Warlock a szuperhősök és -gonoszok egyre masszívabb felhozatalába. De rajtuk kívül kapunk még két új Team-Up képességet is: Venom, Spider-Man és Peni Parker a Symbiote Bonddal, Adam Warlock, Star-Lord és Mantis a Guardian Revivallel tudnak majd együtt dolgozni. Továbbá egy új pálya is érkezik majd, ami a TOKYO 2099: SPIDER-ISLANDS névre hallgat, ezen valamilyen tematikus rombolási lehetőség is lesz, ami eltér az eddig látottaktól.

A NetEase Games sajnos nem árulta el a CBT pontos rajtját vagy hosszát, de amint többet tudunk, beszámolunk róla.

Kövess Minket!



Gamer szótár