Braun S9 Pro+ 9565cc: Meleged van? Dobd le a szakállt!

Braun S9 Pro+ 9565cc: Meleged van? Dobd le a szakállt!

Elektromos borotva és elektromos borotva között bizony van különbség.

Hivatalosan beköszöntött a nyár, a levegő hőmérséklete szép lassan eléri a 35-40 °C-ot, a tömegközlekedésen meg pont bedöglött a klímaberendezés. Ilyen körülmények között nem feltétlen érdemes ragaszkodni az arcszőrzethez, ugyanis csupasz bőrrel talán kibírhatóbb a tikkasztó hőség. Nem mindegy azonban, hogy milyen eszközzel szabadul meg a gamer a szakálltól, itt kerül a képbe a Braun Series 9 Pro+ 9565cc, az elektromos borotvák egyik zászlóshajója.

Ezeket olvastad már?

Miben más, mint a versenytársak?

Aki a minőséget keresi, annak érdemes áldozni ennyit egy olyan készülékre, ami aktív használat mellett is hosszú távú partnerként 'üdvözölhet' minden reggel a fürdőszobában. A németországi gyártás során egy olyan sebészeti acélból készült ProTrimmer pengerendszert építettek az elektromos borotvába, ami öt elemből áll, hogy minden helyzetben leküzdje az akadályokat. Akár szárazon, rohanás közben is végig lehet menni az arcon, de hasonlóan jól teljesít nedves (100%-ig vízálló!) és borotvahabos körülmények között a 9 Pro+. A billenőfejes kialakítás miatt nincsenek elérhetetlen szálak, sem kellemetlen vágások köszönhetően a SkinGuard bőrvédő fémsávnak, amelyek keresztülhúzhatnák a napot.

Nem számít, hogy 1, 3, vagy 7 napos a szakáll

A német precizitás a vágáshosszban is megjelenik, akár 0,05 milliméteres pontosságra is beállítható az OptiFoil szita. Amiatt sem kell aggódni, ha túl hosszú, vagy túl sűrű a szakáll, mivel a ProLift pengék és a 10 000 rezgéses Sonic és AutoSense technológia segít abban, hogy néhány mozdulat legyen csak ez a rutin. Összességében egy modern, aprólékosan és kifogástalanul összeszerelt elektromos borotvát kap az, aki úgy dönt, hogy a Braun csúcskészülékét választja a mindennapokhoz.

Ha szeretnéd te is kipróbálni, milyen érzés tökéletesen sima bőrrel utcára lépni, akkor vásárold meg akár 5 év garanciával még ma a Braun S9 Pro+ 9565cc-t!

Kövess Minket!



Gamer szótár