Bosszúállók-filmben bukkanna fel Rozsomák, ha...

Bosszúállók-filmben bukkanna fel Rozsomák, ha...

Hugh Jackman leült beszélgetni a Marvel első emberével.

Jack Sparrow kapitány = Johnny Depp, Geralt of Rivia = Henry Cavill, Iron Man = Robert Downey Jr. és még lehetne folytatni a sort azokról, akik elválaszthatatlanok a karakterüktől. Az említett sztárok mellé mindenképpen oda kell helyezni Hugh Jackmant, akinél tökéletesebb Wolverine, azaz Rozsomák egyszerűen nem létezik. Az ausztrál színész legközelebb a Deadpool & Wolverine-ben villantja meg adamantium karmait, azonban lehet nem ez lesz az utolsó marveles szereplése sokak kedvenc szuperhősének.

Ezeket olvastad már?

Hugh Jackman feltételeket szabott

Az 55 éves legenda leült beszélgetni az MCU (Marvel Cinematic Universe) atyaúristenével, azaz elnökével Kevin Feige-val. Rozsomák kijelentette, hogy nem zárkózik el attól, hogy feltűnjön valamekkora szerepkörben a 2027. május 6-án mozikba érkező Avengers: Secret Warsban, ami az újgenerációs Bosszúállókat sorakoztatja fel a mentorok mellett. Jackman azt mondta, hogy abban az esetben "válik ismét vadállattá", ha a filmből Tobey Maguire és Robert Downey Jr. sem marad ki. Utóbbi az Endgame-ben feláldozta magát a szebb és jobb jövő érdekében, előbbi a No Way Home-ban brillírozott Andrew Garfield és Tom Holland oldalán.

Mindenképpen egy elrugaszkodott ötletnek tűnhet a veteránokat felsorakoztatni abban a Titkos háborúban, amelyben a régi motorosoknak már csak egy aprócska szelet jut. A Deadpool & Wolverine fogadtatása sokat nyomhat majd a latban akkor, amikor Feige fejében pontosan összeállnak a darabkák, amiből megszülethet majd az új Avengers-film.

Kövess Minket!



Gamer szótár