Gollam elárulta, mikor kezdik forgatni az új The Batman-filmet

Gollam elárulta, mikor kezdik forgatni az új The Batman-filmet

Gotham Cityt újra meg kell menteni a gonosztól.

2022-ben érkezett a mozikba a The Batman, ami a DC képregényes univerzumának egy újabb fejezetét mutatta be. Bruce Wayne bőrébe ezúttal az a Robert Pattinson bújt, aki már rég levetkőzte magáról Edward Cullen szerepét. Csillogó vámpír helyett egy komor üzletember bukkant fel a vásznon, aki célul tűzte ki magának, hogy Gotham városában leszámol a mélyen gyökerező korrupcióval. A Matt Reaves rendezésében készült The Batman kifejezetten jó kritikákat kapott, közel 800 000 értékelés alapján IMDB-n 7,8 pontszámon áll jelenleg. Metacriticen kicsit gyengébb statisztikái vannak, de a 72 pont árulkodik arról, hogy mindenképpen megéri rászánni három órát a szabadidőből.

Ezeket olvastad már?

The Batman Part II

A rendezői székben visszatér Matt Reaves, ahogy a Pattinson-rajongók is örülhetnek kedvencüknek. A forgatási munkálatok még nem kezdődtek el, azonban Alfred Pennyworth, azaz Andy Serkis (Gollam) elárulta, hogy 2025 elején bekapcsolják a kamerákat. Ha minden jól alakul, akkor 2026 októberében kerül majd mozikba a folytatás, amely történetét hét lakat alatt őrzik. Pattinson és Serkis mellett az Oscar-díjra jelölt Jeffrey Wright biztosan felbukkan majd a második részben, az amerikai színész James Gordont alakítja majd.

Ha addig szeretnéd csillapítani a Batman-étvágyad, akkor már mosd vésd fel a naptárba augusztus 1-jét, amikor bemutatják a Batman: Caped Crusadert, egy újabb animációs sorozatot. A 11 részben elmesélt történetben a Denevérember megpróbálja kideríteni, hogy ki állhat a szadista felhangot megütő, kegyetlen gyilkosságok mögött.

Kövess Minket!



Gamer szótár