Hamarosan izgalmas túlélőmóddal bővül a Diablo IV

Hamarosan izgalmas túlélőmóddal bővül a Diablo IV

Készen álltok, hogy értékes jutalmakért cserébe szembeszálljatok a hordákkal?

Alig több mint egy évvel a játék debütálása után, a mai napon veszi kezdetét a Diablo IV 5. évada a teszt szervereken. Ez mint minden játékban, itt is számos újdonságot jelent a közösség számára, azonban a legizgalmasabb frissítés minden bizonnyal, a most bekerülő Infernal Hordes mód lesz, mely az új season küldetéseinek teljesítése után oldódik fel.

Az Infernal Hordes egy olyan mód, ahol hordákat ölünk meg, miközben Burning Aethert keresünk, hogy hatalmas fegyvereket és jutalmakat oldjunk fel. Sikeresen öld meg a Hordákat, és képes leszel megküzdeni a hatalmas Fell Councillal." – áll a Blizzard leírásában.

A mód játszásakor 90 másodpercenként támadó ellenséges hordákra számíthatunk, melyek legyőzése után mindig 3 ajánlat közül választhatunk, mielőtt még belekezdenénk a következő harcba. Ezek az ajánlatok olyan lehetőségeket kínálnak, mint például a nehézség növelése jobb jutalmakért, nagyobb sebzés, és még sorolhatnám. Az összes szint és Fell Councillal sikeres legyőzése után pedig különböző zsákmányokra költhetjük az összegyűjtött Burning Aethereket – felszerelés, anyag, arany és egy nagyobb felszerelés.

Ezen szuper mód mellett az 5. évad új fegyvereket, tárgyakat, végjáték főnököt és még sok egyebet tartalmaz, melyek garantálni fogják a közösség számára, hogy továbbra is izgalmat találjanak a játékban. Ezen tartalmak jelenleg nyilvános tesztterületen érhetőek el, ahova, hogy csatlakozzunk csupán ki kell választanunk a „Public Test Realm” opciót a Battle lejátszás gombja feletti legördülő menüből.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár