Kampány móddal érkezhet a következő Battlefield

Kampány móddal érkezhet a következő Battlefield

Az EA színészt keres a következő részhez, ami egy kampány módra utalhat.

A megszokottnál több idő telt el a legutóbbi Battlefield kiadása óta – a 2021-es Battlefield 2042 –, hiszen ezelőtt általában 2 évente jelentek meg az újabb részek. Még semmi konkrétumot nem tudni arról, hogy mit is várjunk az EA nagy sikerű sorozatának folytatásában, de az előzetes szivárogtatások alapján egy ingyenes Battle Royale is érkezhet vele. Most a rajongók figyelmét egy casting felhívás keltette fel, mely egy várva várt kampány módra utalhat.

Egy Reddit-felhasználó osztotta meg a közösséggel azt, hogy az EA jelenleg színészt keres a „Timeless Field" nevet viselő projektjéhez, ami egy akció, kaland, katonai játék. A pletykák szerint ez a Battlefield következő része lehet. A karaktert, akinek a megformálóját keresik, az alábbi módon jellemezték:

„25 - 35 éves, szláv nő. Autentikus horvát, bosnyák vagy szerb. Különleges Erők operátora. Rozonda mindig is számkivetett volt Horvátországban, mint a két különböző etnikai háttérrel rendelkező gyermek. Figyelemre méltóak a szellemi és a fizikai képességei, bátor és taktikus. Tiszteletre és odafigyelésre vágyik. Türelmetlen tud lenni, és megveti a gyengeséget. Fitt, sportos és könnyen mozog kellékfegyverrel. Beszél  horvátul és/vagy bosnyákul és/vagy szerb nyelven." – áll a leírásban.

A Battlefield közössége régóta vágyik arra, hogy visszatérjen a rendes kampány mód, hiszen az utóbbi játékokban csak rövid „háborús történetek" voltak elérhetőek. A legutolsó teljes értékű móddal a 2013-as Battlefield 4-ben találkozhattunk, szóval őszintén reméljük, hogy több mint 10 év után elérkezett az ideje annak, hogy ismételten átélhessünk egy ahhoz hasonló kalandot.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár