Kedvességből jeles: Örök emléket állítottak egy játékos édesapjának a State of Decay 2-ben

Kedvességből jeles: Örök emléket állítottak egy játékos édesapjának a State of Decay 2-ben

Egy játékos három évvel ezelőtt vesztette el édesapját, most viszont a State of Decay 2-ben újra együtt lehetnek.

A State of Decay 2 mögött álló fejlesztőcsapat, az Undead Labs, teljesítette egy játékosuk különleges kívánságát, ezzel kedvességből jelesre vizsgázott. Nemrég ugyanis bekerült egy új játszható karakter, aki nem más, mint az említett játékos édesapja.

A szívmelengető történet néhány nappal ezelőtt a Redditen tűnt fel, amikor egy /u/EmbarrassedBudget859 felhasználó közzétette, hogy játék közben teljesen véletlenül ráakadt az apukájára a karakterek között. Mint elmondta, három évvel ezelőtt vesztette el az édesapját, és mivel sokat játszik a State of Decay-jel, valamikor ezt követően küldött egy üzenetet a fejlesztőknek, hogy ha lehetséges, akkor állítsanak emléket a hiányolt családtagnak azzal, hogy beteszik őt is a játékba.

Ekkor azonban csak annyit tettek az ügyben a fejlesztők, hogy az apa nevét is kaphatták a karakterek. A játékos persze nem panaszkodott: úgy gondolta, hogy a fejlesztők keze meg van kötve, és azért már ez is egy kedves gesztus volt tőlük.

Ezeket olvastad már?

Közben teltek-múltak az évek, mígnem a napokban jött az igazán nagy meglepetés. EmbarrassedBudget859 ugyanis teljesen véletlenül felfedezte játék közben, hogy már nem csak ilyen „olcsó” formában van jelen az édesapja a State of Decay 2-ben, hanem megcsinálták azt a karaktert is a fejlesztők, amit eredetileg kért. Mivel erről egy szót sem szóltak neki, teljesen lesokkolta őt, amikor meglátta. Az erről szóló Reddit-posztot ezt követően a hivatalos State of Decay Twitter-fiók is megosztotta, hozzátéve, hogy egy Geoffrey Card nevű munkatársuk felelt a meglepetésért.

Az eredeti poszthoz csatolt kép sajnos igen silány minőségű volt, ám később egy jobbat is közzétett a játékos. Ezen már látható, hogy a Bruce Allen Buncombe nevű karakterről van szó. Az idős, fáradt, csendes életet élő, korábban orvosi rendelőt üzemeltető férfi különleges bónusza pedig az lett, hogy csökkenti a többiek fáradtságát azzal, hogy „emlékezteti őket, szundítsanak egyet napközben, ha tehetik”.

Kövess Minket!



Gamer szótár