Több, mint pletyka: Film készülhet a világ egyik legjobb videójátékából

Több, mint pletyka: Film készülhet a világ egyik legjobb videójátékából

Bizonyára beleszólna a film forgatókönyvébe is George R.R. Martin, a Game of Thrones szülőatyja.

Az elmúlt napokban mindenhonnan az Elden Ring új DLC-je, a valaha volt legjobbra értékelt letölthető tartalom, a Shadow of the Erdtree folyik. Ez nem véletlen, ugyanis a From Software fejlesztői tényleg kitettek magukért, sikerült összerakniuk egy olyan extrát, ami simán elmenne különálló videójátékként. Az elsőre (és másodjára, harmadjára...) félelmetesnek és legyőzhetetlennek főellenségeknek a száma jelentősen megnövekedett, a történet elmélyült, a játékosok meg azt sem tudják, hogy melyik új geart maxolják. A pozitív fogadtatás után nem véletlen, hogy felröppentek a pletykák arról, itt az ideje, hogy újabb platformokat meghódítson a 2022-es esztendő legjobb alkotása.

Ezeket olvastad már?

Elden Ring, a film

Egyenesen a From Software, még pontosabban Hidetaka Miyazaki árulta azt el, hogy nem egy földtől elrugaszkodott ötletnek számít megfilmesíteni a Dark Souls-örökség ékkövét.

„Nem látok okot arra, hogy elutasító legyek azzal kapcsolatban, hogy az Elden Ringet újraértelmezzék, adaptálják, például filmként" - osztotta meg gondolatait a rendező. „Azonban nem hiszem, hogy nekem, vagy a From Software-nek megvan a tudásunk vagy képességünk ahhoz, hogy egy másik területen alkossunk nagyot. Ezért itt képbe kell, hogy kerüljön, egy erős partner... Bizalomra és egyetértésre van szükségünk első sorban, bármit is akarunk elérni, de az érdeklődés biztosan megvan mindkét fél részéről."

Miyazaki tehát áldását adta a projektre, innentől kezdve már csak azon múlik minden, hogy sikerül-e találni egy olyan produceri csapatot, akik képesek tető alá hozni az egyik legígéretesebbnek tűnő adaptációt.

Kövess Minket!