Guinness-rekordot döntene a Captain America: Brave New World

Guinness-rekordot döntene a Captain America: Brave New World

Sztárparádéra készülhetsz a jövő évben érkező új kapitányos filmben.

A Marvel Cinematic Universe 2024-re néhány fokozatot visszaváltott, ugyanis csak a Deadpool & Wolverine érkezik a mozikba. A Shawn Levy rendezésében készülő R besorolású akciócunamira már nem is kell sokat várnod, ugyanis 2024. július 25-én már helyet is foglalhatsz a vászon előtt, hogy átadd magad a nagybetűs élménynek. Utána közel fél évet kell várni arra, hogy újra felvillanjon a mozikban a Marvel-logó. 2025-ben Valentin-napra időzítette a Captain America: Brave New World amerikai premierjét Kevin Feige és csapata, annak a filmnek, amelyik lehet Guinness-rekordot dönt majd.

Ezeket olvastad már?

Amcsi Kapcsi (sic!) és a milliárdok

Ha lehet hinni a bennfenteseknek, akkor a valaha volt legdrágább mozifilmként írhatja be magát a történelemkönyvekbe az Anthony Mackie nevével fémjelzett alkotás. Várhatóan 350-375 millió dollárra rúghat a gyártási- és marketingköltség, ami az inflációkövető átszámolgatások nélkül azt jelentené, hogy a Marvel ebben a kategóriában megelőzte az Avatart. A The Way of the Waterre "csak" 350 milliót költött james Cameron és csapata, azonban minden centet megért a befektetés, ugyanis a pénztáraknál 2 milliárd dollárnál többet termelt a háromórás gigász eposz.

Hasonlóban bízhatnak az MCU-nál is, nem véletlen sorakoztatnak fel a szereplők listáján olyan legendákat, mint Giancarlo Esposito, Harrison Ford és Liv Tyler. Üröm az örömben, hogy Damoklész kardjaként lebeg a másik oldalon a főszereplő, azaz az új Amerika kapitány személye. Anthony Mackie már megmutatta, hogy képes egy népszerű franchise-t a romba dönteni (itt mindenki morzsoljon el egy könnyet az Altered Carbon S2 miatt). A 45 éves amerikai színésznek Chris Evanst kéne pótolnia, mint az egyetlen Captain America. A feladat tehát adott, innentől minden azon múlik, hogy a közel 400 millió dollárt mire szórják majd el a producerek. 

Kövess Minket!



Gamer szótár