Jango Fett társaságában érkezik a Star Wars: Bounty Hunter felújított verziója

Jango Fett társaságában érkezik a Star Wars: Bounty Hunter felújított verziója

Ünnepnap ez a Star Wars rajongók számára.

A rajongók nagy meglepetésére, a semmiből jelentette be a Aspyr, hogy augusztus 1-től elérhető lesz a 2002-es Star Wars: Bounty Hunter felújított verziója, melyben a messzi-messzi galaxis egyik híres fejvadászának bújhatunk a bőrébe, hogy egy sötét Jedi nyomába eredjünk. Az eredeti játékhoz képest számos újításra számíthatunk, melyek érintik a vizualitást, a PS5 funkciókat és Boba Fettet.

„Kapd el a célszemélyt holtan vagy élve. Ebben a klasszikus, harmadik személyű akciókalandban Jango Fett leszel, a Köztársaság Hadseregének klónja, akit egy tébolyult sötét Jedi elfogására béreltek fel. Szállj szembe az ellenfelekkel, és manőverezz akrobatikus csatákban, ebben a mai konzolokra és hardverekre optimalizált adaptációban." – áll a játék leírásában.

A fentebb leírtaknak megfelelően a játékban továbbfejlesztett textúrákkal, ebből kifolyólag pedig gazdagabb és modernebb környezettel találkozhatunk. Az új fényeffekteknek hála több színnel és effektet vehetünk észre, míg a frissen bekerült zseblámpával pedig megvilágíthatjuk a túlságosan sötét területeket.

A PlayStation 5 játékosok teljes mértékben kihasználhatják a DualSense által nyújtott lehetőségeket, hogy ezzel fokozzák a fejvadász élményt. Többek között Jango fegyvertárának minden fegyvere egyedi ritmikus érzéssel rendelkezik, és a játékon belüli rádiókommunikációját is a DualSense hangszóróján keresztül élvezhetjük, valamint a fénysáv is össze lett kötve az állapotjelzővel, így azt figyelme is fontos információkat szűrhetünk le a főhősünk állapotáról.

Habár eleinte csak Jango Fettként játszhatunk, a kampány befejezése után feloldódik Boba Fett kinézete, amit a következő játék során már használhatunk. A Star Wars: Bounty Hunter felújított verziója augusztus 1-től lesz elérhető PC-n, PS4-en és PS5-ön, valamint Xbox Sereis S|X-en, Xbox One-on, és Nintendo Switch-en.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár